Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Mount&Blade indir → Oyun Aksiyon

Mount&Blade





Mount&Blade Editör Açıklaması:
Mount&Blade, aksiyon ve RPG karışımı olarak nitelendirebileceğimiz türe sahip Türk yapımı bir oyundur. Dizayn ve programlama Armağan Yavuz, çizim ise İpek Altan Yavuz tarafından yapılan Mount&Blade, gelecek vaad ediyor.

Oyun başlar başlamaz karakterimizi oluşturmamız isteniyor. Başlangıçta elimizde bulunan yetenek puanlarını istediğimiz özelliklere istediğimiz miktarda dağıtabiliyoruz. Dağıttığımız her puan oyunu direkt olarak etkiliyor. Bu nedenle dikkatli bir şekilde yetenek puanlarınızı dağıtmanız gerekiyor. Oyun içerisinde seviye atladıkça dağıtabileceğiniz yeni puanlar oluyor ve onları da dağıtarak yeteneklerimizi daha da geliştirebiliyoruz. Tıpkı Knight Online`daki gibi yetenek puanı dağıtma söz konusu.

Yetenek puanlarını dağıttıktan sonra, sıra karakterinizin fiziksel görünümünü oluşturmaya geliyor. Karakterinizin saç, yüz ve diğer fiziksel özelliklerini ayarladıktan sonra, karakteriniz seçtiğiniz görünüm ile oyun içinde yer alıyor. Oyunun başındaki tüm ayarları yaptıktan sonra, maceramız başlıyor...

Üç boyutlu grafiklere sahip olan oyunda kamera açılarını istediğiniz gibi ayarlayabiliyor; W, A, S, D tuşları ile kontrolü sağlayabiliyorsunuz. Etrafta bulunan NPC`lerle iletişim kurabilmeniz mümkün. Her NPC`nin kendine ait bir görevi ve alım-satım yaptığı mallar bulunmakta. NPC`lerden başlık, silah, zırh, at alabiliyorsunuz.

Üç boyutlu ortamda savaşıyorsunuz. Kendi el becerinizi de oyunda sergilemeniz gerekiyor. Ok, kılıç gibi silahları savaşlarda kullanabiliyorsunuz. Atınız ile manevralar yaparak düşmanınızı yanıltabilir ve karşı saldırılardan korunabilirsiniz.

Oyunun tek olumsuz yanı, grafiklerinin yetersiz olması. Nesnelerin ve karakterlerin görünümleri ile animasyonları sizi tatmin etmeyebilir. Ancak oyunun içeriği ve diğer özellikleri bu eksiği kapatıyor. Grafikler biraz daha ayrıntılı olsa, oyun daha muhteşem bir hal alabilir.

Oyunda seviye atlayarak ilerliyorsunuz ve her seviye size yeni özellikler ve yetenekler kazandırıyor. Seviye atladıkça yeni şeyler ile karşılaşıyor ve gittikçe güçleniyorsunuz.

Mount&Blade, özellik kısıtlamalı olarak karşımıza geliyor. 6. seviyeye kadar oyunu kısıtlamasız olarak oynayabiliyorsunuz. Eğer tüm kısıtlamalardan kurtulmak istiyorsanız, 14$ karşılığında oyunu satın alabilirsiniz.

Mount&Blade, şu an tam sürüm değil, halen deneme sürümü olarak sunuluyor. Tam sürüm çıktığı vakit oyun tüm hatalardan ve eksiklerden arınmış daha güzel bir hal alacaktır. Oyunun tam sürüm fiyatı 25$`dır, eğer şimdi alırsanız kar edebilirsiniz. Oyun, sürekli geliştiriliyor ve yeni sürümleri çıkıyor. Son sürümü, yani tam sürümü sunulduğunda ise oyunun şimdiki halinden daha fazlasını bulacaksınız.

Mount&Blade, sadece İngilizce dil desteğine sahiptir. Türk yapımı olmasına rağmen Türkçe dil desteği bulunmuyor. Üretici, Türkçe dil desteğinin ilerleyen sürümlerde yer alacağını duyurdu.

Minimum Sistem Gereksinimleri :
32MB ekran kartı
Pentium 766Mhz işlemci
128MB RAM
100MB boş harddisk alanı



Mount&Blade indir ( Download )


İndirme Notu :Mount&Blade Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Mount&Blade program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Space Station Manager (Sh
Master of the Skies: The
ParaShooters
Yüksek FPS Modelleri
The Hobbit
Sabrewing
Warkanoid II: WildLife
Leap Frog
Gold Diver
Zax: The Alien Hunter
Skunny in the wild west
MDK 2
Mage Bros.
Medal of Honor: Airborne
The Chronicles of Riddick
Terminal Submarines
CheboMan
Company of Heroes
Bush Shoot Out
RunOut
Xdyne Lagoon
Sammy Suricate in Lion La
Wolfenstein 3D
Deer Drive
F.E.A.R
Terminator 3: War of the
Full Spectrum Warrior: Te
Natural Selection
Paddlers
Savaşan FATİH
Yüksek FPS Modelleri
Ant War
Flight Chase
GunBound
Call Of Duty 2
Bikez II
Troll
Battlefield 2 - Gulf of O
N
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi