Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:170 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

McFunSoft Video Capture/Convert/Burn DVD Solution indir → Ses/Görüntü Dönüştürücüler Ses/Görüntü Dönüştürücüler

McFunSoft Video Capture/Convert/Burn DVD Solution





McFunSoft Video Capture/Convert/Burn DVD Solution Editör Açıklaması:
McFunSoft® Video Capture/Convert/Burn DVD Solution™ , yüksek hızda ve yüksek kaliteyle görüntüleri dönüştürmek, internetten, ev bilgisayarınızdan innDirilmiş görüntüleri diğer biçimlere dönüştürmek ve DVD`ye yazmak için tasarlanmış komple bir yazılımdır. Çok kapsamlı ve hepsi bir arada (All-in-One) türünde bir yazılımdır. Yazılım, dvd çözümünde, görüntü gerçekleştirmesini tasfiye etmede ilk ve tek çözümdür. Görüntüyü ele geçirerek düzenlemekte, DVD`ye yazmakta ve kullanılan görüntüye çiğ-ham görüntülerden etiket koyabilmektedir. Hatta DV`de bulunan kişisel görüntüleri veya bir TV görüntüsünü dvd`ye yazarak TV`de seyredebilirsiniz.

Dönüştürdüğü görüntü biçimleri arasında; AVI, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, vcd, dvd, SVCD, RMVB, RM, WMV, SWF, VOB, ASF, AAC, AC3, MP2, MP3, AMR, WAV ve herhangi bir görüntü biçimleri bulunmaktadır. Dönüştürdüğü bu görüntü biçimlerini çok kolaylıkla her türlü DVD ortamına yazabilme kabiliyetine sahiptir. Kullanıcılara tiyatro izlemenin gereksinimlerinin farkına vardırmak için evde bir ev videosu olma veya bilgisayarda saklama kabiliyetine sahiptir. Tüm DVD biçimlerine uyumlu olan yazılım, kolay, anlaşılır ve hoş bir arayüze sahiptir. Kullanıcılara yol gösteren sihirbazlar yardımıyla yazılımı kullanmak son derece basit hale getirilmiştir. Günümüzün tüm görüntü ve ses biçimlerine destek sağlayan yazılım, ses hızlarında da kullanıcıyı yalnız bırakmamıştır. Çeşitli aralıklarda bit oranlarına destek vermektedir. Tüm bunlarla yetinmeyen yazılım ayrıca kullanıcının günümüz şartlarını düşünerek Flash (.swf) uzantı biçimlerini de bahse konu biçimlere dönüştürebilmektedir.

Kullanıcılar için günümüzde en önemli şeylerden biriside, bir yazılımda birden çok yazılımın birleştirilmesidir. Eğer bir yazılım sadece tek bir işe yarıyorsa bu yazılımı kullanıcıların büyük bir çoğunluğu kullanmamaktadır. DVD işleyici yazılımda da durum bu haldedir. Sizlere bahsedilen bu yazılım ise hepsi bir arada (All-İn-One) türü yazılımdır.

Yazılım dönüştürdüğü bu görüntü biçimlerinde kullanıcının istemediği görüntü yerlerini çok kolay bir şekilde kesmekte ve görüntü arasından çıkarabilmektedir. Görüntüler ve dvd yazmayı düzenleyebilir ve web sitesinde ihtiyaç duyduğunuz biçime görüntüleri dönüştürebilirsiniz.

Tüm video biçimlerini aralarında dönüştürün:
Yazılım, AVI (DivX, XviD, etc), mpeg1,2 ve 4, QuickTime, 3GP, MOV, RM, MOV, SWF, WMV, DVD, SVCD, VCD, ASF, VOB, AAC, AC3, AMR, WAV, WMV biçimlerine son derece kolay ve kayıpsız olarak hızlı bir şekilde dönüştürmektedir.

DVD yazın:
Ev dvd oynatıcınızında bulunan görüntü biçimlerini destekleyen tüm görüntü dosyalarından film dvd`leri oluşturabilmektedir.

Basit nakil-taşıma:
DV `den, VCRs, TV tunerleri, web kamları ve benzer kameralardan görüntüleri baştan itibaren kaydetmenize ve DVD ortamında yazmanıza olanak sağlar.

Kesme-ayırma:
Arzu ettiğiniz, büyüklükte olan görüntüleri kesmekte ve ayırmaktadır.

Ses ve şekilleri çıkarın:
Ses dosyaları, özetler ve resim dosyaları gibi biçimleri kaydettiği gibi, ses akımlarını da kaydetmektedir.



McFunSoft Video Capture/Convert/Burn DVD Solution indir ( Download )


İndirme Notu :McFunSoft Video Capture/Convert/Burn DVD Solution Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com McFunSoft Video Capture/Convert/Burn DVD Solution program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
WinMPG Video Convert
ImTOO 3GP Video Converter
SuperAVConverter
ADShareit Video to SWF Co
Windows Media Kodlayıcı
Power MP3 WMA Converter 2
1st Video Converter
Video Convert Master
Cucusoft MPEG to DVD Burn
CDex
Boilsoft 3GP/iPod/PSP/MP4
Allok Video To DVD Burner
Mp3 Multiplexer
TextAloud
Puma Video Converter
Allok MPEG4 Converter
Xilisoft Audio Converter
Xilisoft Video Converter
Allok AVI DivX MPEG to DV
Mp3-2-Wav Converter
Easy Video Converter
AVI to VCD/SVCD/DVD Conve
RM Converter
RM to MP3 Converter
Xilisoft WMA MP3 Converte
AVI To VCD SVCD DVD MPEG
Puma Video To 3GP Convert
Allok MP3 to AMR Converte
Presentation to Video Con
McFunSoft Video Capture/C
Smart Video Converter
Xilisoft Video To Audio C
ImTOO AVI MPEG Converter
All To AVI VCD SVCD DVD M
MIDI Converter Studio
Xilisoft CD Ripper
My DVD Maker
ImTOO MPEG Encoder
Audio Converter
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi