Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:148 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

MainConcept MPEG Encoder indir → Ses - Video Ses/Görüntü Dönüştürücüler

MainConcept MPEG Encoder





MainConcept MPEG Encoder Editör Açıklaması:
MainConcept MPEG Encoder bir video biçimi dönüştürme yazılımıdır.

Yazılım temelde video görüntülerini birbirlerine dönüştürmeye yarıyor gibi görünse de, aslında küçük boyutuna rağmen inanılmaz işler başarmaktadır. Çoğu zaman elimizdeki avi veya dvd görüntülerini mpeg biçimine (formatına) çevirdiğimizde kalitesinden ödün verildiği için görüntü iyi olmaz... Gelin bu programın nasıl harikalar yarattığına birlikte göz atalım.

Yazılım temelde video görüntülerini birbirlerine dönüştürmektedir. Çevirme kabiliyetleri arasında MPEG, AVI, DV, DIF, MPG, MPA, MPV, DAT, VOB, M2V, M2A, M1V, M1A, MMV, MZL, IFO, MOV, DVD, MPEG1, MPEG2, VCD, HD1, HD2, D10 (30,40,50 Mbit), DVB, MMV, DVHS, ATSC, ATSCHI çevirileri bulunmaktadır.

Basit ve anlaşılır bir arayüze sahip olan yazılım ilk açıldığında sade bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmektedir. İlk aşamada Video kaynağının yeri sorulmaktadır(Video source). Buradan çevirmek istediğiniz video biçimini kaynağından seçmek için aç (open) tuşuna basmanız ve çevirmek istediğiniz video görüntüsünü seçmeniz yeterlidir.

Çevirmek üzere video biçimini seçtiğinizde otomatik olarak ses (audio) ve dosya çıktısı (Output file) yazılım tarafından belirlenecektir. Eğer dışarı çıktısını alacağınız yeri siz belirlemek isterseniz gözden geçirme (browse) tuşuna basmanız ve istediğiniz yeri seçmeniz yeterli olacaktır.

Çıktı biçimi (output format) bölümünden istediğiniz biçim türünü seçebilirsiniz. Video tarz(video mode) bölümünden çıktı biçimini seçebilir veya otomatik bırakabilirsiniz. Bizim tavsiyemiz otomatik olarak bırakmanızdır. Diğer bölümlerde yazılım en iyi tarzı kendisi seçtiği için değişikliğe ihtiyacınız yoksa olduğu gibi kalmasında fayda vardır.

Artık yazılım, çevirme işlemi için hazır haldedir. Tek yapmanız gereken şey en alt bölümde bulunan dönüştür (convert) tuşuna basmanız olacaktır.

Seçenekler (options) bölümüne tıkladığımızda orjinal büyüklükte önizlemeyi göster (show preview in original size) bölümünün sekmesini işaretlediğimizde yazılım bize seçmiş olduğumuz görüntünün gerçek durumunu açarak gösterir.

Alanları gösterin (show fields) sekmesini seçtiğimizde görüntü çift çıkışlı (stereo) ise görüntüyü iki kanallı olarak gösterecektir.

İşte diğer yazılımlarla arasında bulunan en iyi farklardan birisi de şekillendir (Tools) bölümde bulunan yakalama (capture) bölümüdür. Burada inanılmaz ama görüntü yakalama(capture) bölümünü açarak eğer bir TV kartınız veya bilgisayara bağlantılı TV görüntü cihazınız, kablolu TV gibi imkanınız varsa bu yazılım yardımıyla görüntüleri kaliteli bir biçimde bilgisayarınıza kaydedebilir ve istediğiniz biçimde görüntüyü birbirine çevirebilirsiniz. Görüntü yakalama cihazını (Video capture devices) ve ses yakalama cihazını (audio capture devices) seçmeniz yeterli olacaktır. Alt bölümde bulunan kurulum (setup) sekmesine tıklayarak karşınıza gelen menüden görüntü veri girişi(video input) nden görüntü türlerini seçebilirsiniz. Uzatılmış kurulum (Extended setup)bölümünden standart TV görüntüsünü seçebilirsiniz. Çeviri ayarlama dosyası (set capture file)bölümünden daha önce kaydettiğiniz görüntüyü seçerek üzerinde oynama yapabilirsiniz. Son olarak görüntü yakalama (start capture) tuşuna basarak TV kaynağından görüntüyü bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Editör Notu:
Bu yazılım ile DVD`den MPEG1`e çevirdiğim video biçiminde -inanılmaz ama- kalite açısından neredeyse hiç fark yoktu. DVD seyreder gibi kaliteli biçiminde VCD izleme imkanına sahip olduğumu ve bu yazılımın beni çok şaşırttığını söylemeliyim. Gerçekten son derece kaliteli çeviri yapan ender yazılımlardan birisi.

Not: Yazılımın demo olan bu sürümünde işlem yapılan videolara filigran ekleniyor ve video yakalamada kayıt yaparken 5 dakikalık bir kısıtlama bulunuyor. Eğer yazılımın özellik kısıtlaması olmayan lisanslı sürümünü almak istiyorsanız $149 ödeyerek yazılımı satın almalısınız.



MainConcept MPEG Encoder indir ( Download )


İndirme Notu :MainConcept MPEG Encoder Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com MainConcept MPEG Encoder program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Color7 Video Converter
ALO Video to Audio Conver
Easy CD Extractor
Dmc Power Pack
Total Movie Converter
AxVideoConvert
All Audio Converter
FairStars Audio Converter
Cool CD Ripper
Simple MP3 Player
WMV to AVI MPEG WMV VCD S
Smart WAV Converter
Easy DVD to DivX VCD SVCD
Super DVD Creator
DiabloSampler
iPod Video Converter 2007
Free 3GP Video Converter
AVI 2 DVD & VCD
Free YouTube to MP3 Conve
1Click DVD Movie
All To WMA Converter Pro
Puma Video To PSP Convert
Allok Video to iPod Conve
Kingdia DVD Ripper
ImTOO Audio Encoder
Allok Video to PSP Conver
ASF Converter
Allok AVI to DVD SVCD VCD
MP3 Lister
ConvertXtoDVD
123 Video Converter
VidGIF
FlasKMPEG
MainConcept MPEG Encoder
Video to Flash Encoder
Blade Encoder
Acala 3GP Movies Free
Clone DVD Mobile
Puma Video To MOV Convert
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi