Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:170 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

IconPackager indir → Masaüstü Çeşitli

IconPackager





IconPackager Editör Açıklaması:
IconPackager, adından da tahmin edilebileceği üzere bir simge paketi yazılımıdır. Yazılımın içerisinde 17 tane birbirinden güzel simge paketi bulunmaktadır. Kullanıcılar bu simge paketlerinden göz zevklerine hangisi uyuyorsa onu seçip kullanabilirler.

Windows`un klasik simgelerinden zamanla bıkılabilir. Her an her şeyin değiştiği dünyamızda, bilgisayarımızda sürekli gördüğümüz dosya ya da sistem simgelerinin aynı kalması sıkıcı bir durum olabilir. Ayrıca bilgisayarındaki simgelerin göz alıcı bir güzelliğe sahip olmasını kim istemez ki!

Windows XP ve Windows Vista işletim sistemleri için de özel olarak tasarlanmış simge paketlerine sahip olan yazılım, dahili simge paketlerinin üzerine yenilerinin eklenebilmesi imkanını da sunmaktadır. İnternet bağlantısıyla yazılım aracılığıyla yeni simge paketleri dahil edilip kullanılabilir.

Yazılım şu alanlardaki simgeleri değiştirebilmenize imkan vermektedir; masaüstü simgeleri, başlat menüsü, klasörler, sürücüler, diğer alanlar, dosyalar, özel dosyalar, fare imleci, masaüstünü göster simgesi, denetim masası simgeleri, kısaca bilgisayar ekranında gözünüzün gördüğü her yer!

Yazılımın kullanımını da kısaca açıklayacak olursak; yazılımı öncelikle sisteminize düzgün biçimde kurunuz, ardından yazılımı çalıştırıp ana menü üzerinden "Packages"(Paketler) alanına giriniz, bu alanda hoşunuza giden simge paketini seçiniz, tercihe bağlı olarak "Preview"(Ön İzleme) düğmesine basarak seçtiğiniz simge paketinin nasıl bir görünüm vereceğine bakabilirsiniz, seçiminizi yaptıktan sonra sol alt köşedeki "Load"(Yükle) düğmesine basınız ve son olarak işleminizi uygulamaya koyabilmek için sağ alt köşedeki "Apply"(Uygula) düğmesine basınız.

Editörün Yorumu: Uzun yıllardır bilgisayar kullanan ve Windows`un klasik simgelerinden bıkmış birisi olarak sizlere bu yazılımı kullanmanızı tavsiye ederim. Öyle güzel görünümlere sahip oluyorsunuz ki bilgisayarınızı bir başka zevkle kullanıyorsunuz.

Not: Yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz biçimde kullanabilirsiniz, bu sürenin ardından da yazılımı kullanabilmeniz için yalnızca 14.95 dolar ödeyerek yazılımı satın almanız gerekmektedir.



IconPackager indir ( Download )


İndirme Notu :IconPackager Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com IconPackager program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
StrokeIt
Describer
Family Tree-Printery
Candy Vivian (XP)
Scroll Clock
Post-it Software Notes Li
Chimer
CubeEye
Smart Set X
Haber Son
1st Atomic Time
Lord of the Rings Two Tow
gPhotoShow
Mepro Göz
World of Aqua
ChaNinja Style (SubZero)
AkcheDesk
AbNote
Hava Durumu
HtGuitar
Google Pack
Key2Speak
Windows Blinds Temper Ski
Zoomer
12Ghosts SetColor
Austin Powers ICQ Skin
AWS WeatherBug
12Ghosts Lookup
WebTime 2000
Türkiye Rozeti
Enhanced Virtual Desktops
Dimension
Fast Tray
Business Translator
Copland Icons
Silver Thigny
Chameleon Clock Skin Pake
Beautiful Calculator
Starfish
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi