Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Heroes of Annihilated Empires indir → Oyun Strateji

Heroes of Annihilated Empires





Heroes of Annihilated Empires Editör Açıklaması:
Hiç efsaneler, destanlar, elfler, cüceler, cinler, ejderhalar gibi yaratıkların ve masallarda adı geçen tüm üstün yeteneklere sahip varlıkların nereden ortaya çıktıklarını merak ettiniz mi? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyenlerdenseniz, fantastik hayalleriniz varsa; acaba gerçekten bir yerlerde var olabilir mi diyorsanız ve gerçekten de doğaüstü olaylara inananlardansanız, Heroes of Annihilated Empires dünyasında bir tura çıkmak gerçekten de hoşunuza gidecektir.

Bu oyunda, sadece pek az kişinin hatırladığı efsanelerde yaşayan doğaüstü varlıkların dünyalarına açılan bir kapının önünde başlıyoruz maceramıza. Oldukça gizemli bu büyüsel dünyanın neden insanlığa yasaklandığını ve bu büyülü evrene açılan anahtarı bulup sır perdesini aralamayı başarmaya çalışıyoruz. Orjinal oyun 3 bölümden oluşuyor. Biz, bu Deneme sürümünde ilk bölümün sırlarını çözmeye çalışacağız.

Bölüm 1 : İlk bölümde Atlans türlerini ve ölümsüzlerin gömülü dünyalarının sırrını çözmeye çalışıyoruz. Oyundaki esas kahramanımız Elhant adındaki bir elf. Elhant ile atılacağımız bu macerada dostluğu, düşmanlığı, yardımlaşmayı, sevgiyi ve ihaneti tüm çıplaklığıyla tanıyacağız. Tabiki yolumuz oldukça zorlu olacak, ölümsüzler diyarından gelen devasa ordular, Atlans ırkı direnişçileri, her zaman karşımıza çıkıp aniden saldırabilecek Goblinler, Orklar, Devler, eski zamanlardan hayatta kalabilen Elf kahramanları ve dahası, Atlans dünyasında bizleri bekliyor olacaklar.

Elhant olarak bu tehlikeli dünyada tek yardımcımız ünlü Elf komutanı Monfor Bylal`in kızı Lana olacak. Druid adındaki eski zaman büyücüleri tarafından yetiştirilen bu güzel Elf kızı, maceramızda büyü yeteneği ile yanımızda yer alacak. Elhant da macerası sırasında daha da güçlenerek, Atlans`ın gizemli dünyasında ölüleri diriltebilme gibi birçok büyüyü öğrenip efsanevi bir Elf savaşçısı olma yolunda ilk adımlarını atacak.

Acaba Atlans diyarındaki serüvenimizde, buzullar ülkesine ulaşabilecek, alabildiğine karanlığın hüküm sürdüğü topraklardan Güneşin krallığına varabilecek ve istemeden açtığımız öbür dünyanın kapılarını zamanında kapatmayı başarabilecekmiyiz ? Hepsi ve daha fazlası Heroes of Annihilated Empires `ta sizleri bekliyor...

Ayrıntılı Özellikler :

Savaş meydanında görebileceğimiz yüzlerce savaşçı birimi
Oldukça detaylı animasyonlar
Dahili karakter yapılandırması ve morfaj teknolojisi ile kendiliğinden değişen karakterler ve yapılar
Serbest kamera kipi ile çok daha rahat görüntü imkanı
4 değişik ırk, her ırka özel onlarca büyü, yetenek ve eşya
12 kahraman, 12 klan, 100 farklı birim ve 150 farklı yapı bu oyunda
150`nin üzerinde sihirli eşya ve 100 farklı büyü biçimi
50`nin üzerinde büyü kartı ile büyü kombinasyonları da oluşturabilme
Tekli oyuncu kipinin yanında 7 oyuncuya kadar da çoklu oynama imkanı
Tamamen farklı tip ve özelliklerde karakterler de geliştirebilme imkanı
Oldukça gelişmiş yapı kaplamaları ve 3 boyutlu görünümler

Önemli : Oyun, gerçekten de oldukça üstün grafiklere sahip. Aslında, son zamanlarda rastladığımız en komplike tasarımlı yapım olduğu için, gerçekten de üst sınıf bir bilgisayara sahipseniz innDirmenizi öneriyoruz. Biz denemelerimizde Pentium 4 1.6 Ghz işlemcili Geforge 5200`lük bir ekran kartı barındıran bir bilgisayarda oyunu oldukça yavaş biçimde oynayabildik. Bu yüksek işlem gücünü kaldırabilecek bir bilgisayarınız yoksa, daha hafifletilmiş bir sürümünü beklemenizi öneririz.



Heroes of Annihilated Empires indir ( Download )


İndirme Notu :Heroes of Annihilated Empires Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Heroes of Annihilated Empires program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
NetGammon
Iggle Pop
Fame Academy
Emperor: Rise Of The Midd
FenceOut
Rush for Berlin
Eternal Lands
SWG
Tradewinds
Tornado Jockey
Rise of Nations
Critical Mass
1939: Battlefleet
Rise and Fall : Civilizat
Critical Mass Deluxe
Trash
Besieger
Gates of Troy
Deep Sea Tycoon
MudSlinger
XO
Peh Pai
Age of Empires II:TC Save
Operation Spacehog
Command & Conquer General
Battlefleet: Pasific War
Tower of the Ancients
Hellcarrier
Age of Mythology
Age of Mytholoy: The Tita
Novel Save
Snood
İstanbul - Kıyamet Vakt
Baren
Rome: Total War
Lord of the Rings: War of
Empire Earth II
Pocket War
X-Mas
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi