Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 03.05.2024 Åžu Anda Online:165 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Google Earth indir → Araçlar ÇeÅŸitli

Google Earth





Google Earth Editör Açıklaması:
Uzaydaki uyduların çektiÄŸi görüntülerden kendi evinizi, iÅŸyerinizi, sokağınızı veya gideceÄŸiniz bir yeri görmeye ne dersiniz ?

Evet, inanılmaz olduÄŸu kadar da gerçek bir durumla karşı karşıyayız. Google, aslında çoÄŸumuzun hayal ettiÄŸi, bazı filmlerde de gördüÄŸümüz, ama bu kadarı da olmaz dediÄŸimiz iÅŸi yaptı ve uzaydan çekilen uydu görüntülerini bu programla internet kullanıcıların hizmetine sundu.

BelirlediÄŸimiz bir ülkedeki tüm il, ilçe, köy, kasaba, akarsular, binalar, alışveriÅŸ merkezleri, konaklama merkezleri gibi aklımıza gelebilecek herÅŸeyi uydu üzerinden gösteriyor bize. Tabi bu görüntüler anlık deÄŸil, belli bir süre öncesinde kaydedilmiÅŸ olan görüntüler. Yani pencereye çıkıp kafanızı yukarı kaldırıp el salladığınızda Google Earth`de görünmezsiniz :)

Artık arkadaÅŸlarınıza evinizin yerini uzun uzun tarif etmenize gerek yok. Google Earth programında evinizin, iÅŸyerinizin vs. yerini bulup ister koordinatlarını göndererek, isterseniz de ekran görüntüsü alıp, yerinizi kolayca tarif edebilir, bu görüntüleri kullanarak web sitenize gerçek ulaşım haritaları yerleÅŸtirebilirsiniz.
Gayet net ve tatmin edici görüntüler sunan Google Earth beÅŸ yıldızlık bir uygulama.

Not : Programın bu sürümü, yanında gelen Google Araç çubuÄŸu ile beraber tamamen ücretsiz olarak kullanılabilir. Ancak programın bu sürümünde bazı profesyonel seçeneklere eriÅŸemiyorsunuz (GPS aygıtlarından yer tayini, ÅŸehirlerdeki en önemli binaların haritalarına eriÅŸim gibi). Bu seçeneklere de sahip olabilmek için programın Pro sürümünü buradan indirip, 400$ karşılığında satın alabilirsiniz (Sadece daha evvel satın aldıysanız bu baÄŸlantıya tıklayınız. Zira program buradan innDirildiÄŸinde, çalışmak için bir ürün anahtarı gerektiriyor).

Turkindir.com Yorumu : Programın çalışma mantığı ve görüntüleri gerçekten de çok güzel. Detaylı ve büyültülmüÅŸ görüntülerin açılması için bir süre beklemek gerekebiliyor ancak görüntüler gerçekten de ÅŸaşırtıcı olacak kadar güzel. Tek bir eksiÄŸi var sadece, o da ne yazık ki Ä°stanbul ve Ankara dışındaki Türkiye ÅŸehirlerinin henüz ayrıntılı görünümde yer almamaları, ve bu iki ÅŸehrimizin görüntülerinin de yabancı ÅŸehirler kadar detaylı olmaması. Ancak yine de AB`ye ilk adımı attığımız bu günlerde daha bir bütünleÅŸeceÄŸimiz Batı medeniyetini uzaydan da görmek için indirmeye deÄŸecek bir uygulama. En kısa zamanda Türkiyemizin büyük kısmının da program veritabanında yer almasını umut ediyoruz. Ve tabii bir umudumuz da ileride bizim güzel ÅŸehirlerimizin de hem yakından, hem de Google Earth `tan bir Amerika, bir Japonya ya da bir Ä°ngiltere kentleri gibi düzenli, tertipli ve yeÅŸillikler içinde gözükebilmesi...



Google Earth indir ( Download )


İndirme Notu :Google Earth Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Google Earth program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Soft-haus Solutions Calle
UltraKeyboard
ExpressPCB
PDF SpeedUp
Pa55Tr Operating System
Word Viewer 2003
Okul Network (ON) Ä°lköÄ
PicPackager (With Java)
Fly Help
UModel
Borsa Disket Emri
Pa1X Operating System
Transparent Window Manage
Foxit PDF Creator
Modem Spy
Seçim Programı
Solid Converter DWG
Regmon For NT/2K/XP/2003
MISPBO Biorhythms
VeriFinger
Zero Assumption Digital I
EBook Builder
Directory Printer
PCLoupe
12Ghosts WinControl
Pencere
Büyütecim
Hızlı HDD Aç
Åžifrelerim
Bugzilla
iDump
AppSounds
Stagecast Creator
TalkingBuddy
CitySurf
Sevk Programı
12Ghosts Timer
Thumber
ScanSoft PDF Converter
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi