Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 15.05.2024 Şu Anda Online:159 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo StartUp Tuner indir → Araçlar Sistem Araçları

Ashampoo StartUp Tuner





Ashampoo StartUp Tuner Editör Açıklaması:
Ashampoo StartUp Tuner sisteminiz açıldığında kendiliğinden çalışmaya başlayan uygulamaların düzenlemesini yapmaya yarayan bir sistem yapılandırma yazılımıdır. Sistem açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaların sayısı arttıkça sistem açılış hızı da düşeceğinden başlangıçta çalışmasına ihtiyaç olmayan yazılımları bu aracı kullanarak kaldırmanız sistem performansı açışından oldukça yararlı olacaktır.

Ashampoo firması tarafından ücretsiz olarak sunulan yazılım tüm Ashampoo uygulamaları gibi kullanışlı bir arayüze ve kolay kullanıma sahiptir. Başlangıç uygulamalarının düzenlenmesinin yanı sıra sistem üzerinde kurulu olan yazılımların "Program Ekle-Kaldır" alanındaki adlarını değiştirme, silme ve komut satırlarını düzenleme desteği de vermektedir.

Sisteme bulaşan bazı zararlılar bilindiği üzere kendilerini sistem açılışında çalışır hale getirmektedir. Bu da her sistem açılışında zararlıların etkin hale gelmesine ve sisteme zarar vermesine yol açmaktadır. Başlangıç uygulamalarını denetlemenin ve gereksiz, şüpheli görülenlenlerin devre dışı bırakılmasının bir yararı da sistem güvenliğini sağlamaktır.

Yazılımın Kullanımı
Başlangıç uygulamaları üzerinde işlem yapabilmeniz için öncelikle yazılımın ana menüsünden "Girdiler" (Entries) alanına girmelisiniz. Ardından işlem yapmak istediğiniz başlangıç uygulamasını seçmelisiniz. Daha sonra eğer seçtiğiniz bu uygulamanın sistem açılışında kendiliğinden devreye girmesini engellemek istiyorsanız "Girdiyi Sil" (Delete Entry) butonuna tıklamalısınız. Ayrıca seçmiş olduğunuz bu girdinin komut satırını değiştirebilir, özellliklerine bakabilirsiniz. Komut satırını değiştirdikten sonra "Düzenlemeyi Kaydet" (Save Edits) butonuna basmayı unutmayınız. Son olarak bu alanda kendiliğinden açılan yeni bir uygulama oluşturmak için "Ekle" (Add) butonunu kullanabilirsiniz.



Ashampoo StartUp Tuner indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo StartUp Tuner Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo StartUp Tuner program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
XP Tools
Folder Size
Fraps (95/98/ME İçin)
DLL Archive
Hide-It
Diskeeper Professional Ed
PC Wizard
Max Data Recovery
Kapan Susam
XP Hidden Application Int
EVEREST Ultimate Edition
Monitor & Free RAM
Sweepi
Diskeeper Lite
Regmon For 95/98/ME
CT OEM Changer
RamBooster
Virtual Original CD Drive
GetDataBack for NTFS
Extra Drive Creator Basic
System Monitoring Protoco
MemoryBoost pro
Registry Monitor
Paragon Partition Manager
Paragon Hard Disk Manager
WinFixer 2005
Seagate DiscWizard
MsConfig for WinXp
Microsoft PowerToys for W
BySoft FreeRAM
Zombie Zapper
SiSoftware SANDRA Standar
Reg Scrub Xp
Automatic Update Client
KillBox
Fraps (2000/2003/XP/Vista
GetDataBack for FAT
Process Explorer
RegSupreme
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi