Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Åžu Anda Online:168 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Hava Durumu indir → Masaüstü ÇeÅŸitli

Hava Durumu





Hava Durumu Editör Açıklaması:
Bu program sayesinde Türkiye`de bulunan 87, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde bulunan 2 şehrin bugün, yarın ve ertesi gün olmak üzere tam 3 günlük hava durumu raporunu görüntüleyebilirsiniz.

Programda Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Alanya, Amasya, Anamur, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bozcaada, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gökçeada, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, K.Maraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Lefkoşe, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sinop, Şırnak, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak, Girne olmak üzere tam 89 şehrin 3 günlük hava tahmin raporlarını görüntüleme imkanı bulunuyor.

Görüntülediğiniz şehrin 3 günlük raporunun içerisinde o günün en yüksek ve en düşük sıcaklıklarının yanısıra o günün sol tarafında grafik ile havanın nasıl olacağı belirtiliyor (yağmurlu, bulutlu, karlı gibi). Bu sayede o güne göre değil tam 3 güne göre kendinizi hazırlayabiliyor ve kesinlikle hiçbir hava koşuluna hazırlıksız yakalanmamış oluyorsunuz.

Dilediğiniz taktirde programı birdahaki başlatışınızda otomatik olarak görünmek üzere bir şehir seçip programı o çalışmanızdan sonraki ilk açmanızda daha önceden seçmiş olduğunuz şehrin hava raporlarını görüntüleybiliyorsunuz. Bunu "Ayarlar" düğmesine tıklayarak görünecek bölümdeki açılır menüden bir şehir seçip kaydederek sağlayabiliyorsunuz.

Programın kullanımı çok basit. Her düzeyden kullanıcının anlayabileceği bir tasarıma sahip olan bu programı kullanmak tabiri yerinde ise "Bebek işi". Gayet hoş düğme dizilimine ve görünümüne sahip bu program sayesinde hiçbir web sitesini ziyaret etmeden 20 şehirden dilediğiniz şehrin 3 günlük hava raporunu görüntüleyebilirsiniz.



Hava Durumu indir ( Download )


İndirme Notu :Hava Durumu Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Hava Durumu program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Caffeine
Kids (XP)
DeskBot
LabelsWin
Mepro Göz
Lord of the Rings Arwen I
Alarmlı Sayısal Saat
Advanced Desktop Shield
FlashGet Skin (Nike)
MeteorAHS
Quick Menu Builder TürkÃ
RocketDock
Slideshow XP
1st Impression
Visual Task Tips
a.Paper
Döviz Kurları Arşivi
Aareus UpClose
İsimler Sözlüğü
Reglo
ImageShack QuickLoad
Mt4Wallpaper Changer
AkcheDesk
Last Kobalt (Windowblinds
A Office Excel SMS
Hidden Menu
Desktop Magnifyer
Hürriyet Haber Alarmı
Smart Set X
ScreenGrab
FlashGet Skin (Cartoon)
ClocX için Png Paketi (a
Google Pack
Ä°kon Paketi (Painting Ic
Hava Durumu
GoldenSection Notes
PowerBar
News Aloud
Copland Icons
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi