Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:147 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Gnoppix Live indir → Dağıtımlar Dağıtımlar

Gnoppix Live





Gnoppix Live Editör Açıklaması:
Gnoppix Çalışan CD (Live CD) Ubuntu tabanlı bir linux dağıtımıdır. Knoppix`e benzer fakat KDE yerine Gnome masaüstü ve uygulamalarını kullanır.

Gnome 2.11 sürümüyle gelen Gnoppix 2.12beta1 X86 işlemciler içindir. Debian türevi olan Ubuntu Linux tabanlı olması dolayısı ile Debian`da ve Ubuntu`da yapılabilecek neredeyse hertürlü görevi yapabilecek işlevselliğe sahiptir. Hardiske kurulabilme özelliği sayesinde kalıcı işletim sisteminiz olarak da kullanabilirsiniz. Ubuntu ve Debain`da da bulunan ve en işlevsel paket yöneticisi olan Synaptic ile Gnoppix`i tüm esnekliğiyle kişiselleştirebilir ve gerekli yazılımları yükleyebilirisiniz.
Eğer sizde " Debian ve Gnome benim için biraz zor" diyorsanız Gnoppix`i kullanabilirsiniz. Gnoppix sadece Live-CD değildir, 20 dakikada bilgisayarınıza kurulabilir.

innDirdiğiniz .iso paketini CD yazma programıyla CD`den boot edilebilir bir biçimde yazdırın. Bilgisayarınızı CD`den başlatarak Gnoppix`i çalıştırabilirsiniz.
Henüz Linux Dünyasında yeni olan Gnoppix kısa bir süre içinde 1.000.000 kişi tarafından innDirilmesi Gnoppix`in seviyesini ortaya koyuyor.



Gnoppix Live indir ( Download )


İndirme Notu :Gnoppix Live Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Gnoppix Live program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Fedora Core
Slackware
Truva Linux
Gnoppix Live
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi