Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 23.04.2024 Şu Anda Online:153 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

FullScreenCaller Pro indir → Mobil (Cep Tel. / PDA) Araçlar

FullScreenCaller Pro





FullScreenCaller Pro Editör Açıklaması:
FullScreenCaller Pro, arama yaptığınızda ya da arama geldiğinde eğer kişi rehberinizde ise tam ekran resmini gösteren bir programdır. Önceden tanımlı ve tam kişiselleştirilebilir profilleri sayesinde arayan kişinin bilgisi ekranda görüntülenir. Değişik temalar ile uygulamanızı özelleştirebilirsiniz.

Profillere Genel Bakış
FullScreenCaller Pro, profillerden oluşmaktadır. rehberinizde bulunan bir kişiye, gruba ya da tüm kişilere profil oluşturabilirsiniz. İstediğiniz kadar profil oluşturabilirsiniz. Her profil kendi içinde arayan kişinin bilgileri, her bir bilginin konumu ve fotoğrafı hakkında ayarlara sahiptir. Profil oluşturmak için bir sihirbaz bulunmaktadır. Gerçek profiller üzerinden yeni profil oluşturabilirsiniz. Etiket metni, resim oluşturabilirsiniz. Eğer arayanın profili yoksa standart profil devreye girecektir. Önceden tanımlı iki adet profil bulunmaktadır: "Business" ve "Friends". Bu profillerin isimlerini değiştirebilir ve ayarlarını modifiye edebilirsiniz. Bu profiller için standart ayarlar önceden uygulanmıştır.

Profil Ayarlarını Özelleştirme
"Customize" menü parçasını kullanarak, birçok ayarı değiştirebilirsiniz. Arkaplan resim ayarında iki seçenek vardır: Birincisi tam ekran kullanıcı resmi ve belirlenen yerde saniyelerin gösterimi. Arayanın fotoğrafı telefon veritabanından yüklenecektir. İsterseniz tüm kişilerin resmini ve arkaplan resmini değiştirebilirsiniz. Sadece metin etiketlerinin gösterilmesini sağlayabilirsiniz. Profilinize özel arkaplan resimleri ekleyebilirsiniz. Ekleme işlemi için telefon veritabanını kullanabilir veya kamera ile çektiğiniz görüntüleri kullanabilirsiniz.

Yeni Profil Oluşturma
İstediğiniz zaman yeni bir profil oluşturabilirsiniz. Profil oluşturmada sihirbaz size yardım edecektir. İki çeşit profil vardır: Birincisi kullanıcı grupları, ikincisi tekil kullanıcı. Yeni profil, profil şablonu temellidir. Tüm şablon ayarlarını yeni profil oluşturduktan sonra "Customize" menü parçasını yardımıyla değiştirebilirsiniz.

Uyumlu Cihazlar: Nokia N70, Nokia N90, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 6630, Nokia 7610, Nokia 6670, Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6620, Nokia 6600



FullScreenCaller Pro indir ( Download )


İndirme Notu :FullScreenCaller Pro Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com FullScreenCaller Pro program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Speedy
FastCPU
Documents To Go Premium E
Mobil Sözlük Pro W
F-Secure Mobile Anti-Viru
MobiLuck Bluetooth Messen
F-Secure Mobile Anti-Viru
F-Secure Mobile Security
Avira AntiVir Mobile
Baby Care
RMRZip
Bluetooth Messenger Java
Turkish Localization
Windows Media Player 7.1
Palm Desktop Themes
Handy Safe
Slap
Album To Go for Palm OS
HandMap
Macromedia Flash Player (
Backdrop GC
The Lord of the Rings The
SMS Forwarder Lite
FullScreenCaller Pro
FontBucket
Mobipocket Reader
MiniBook
Butterfly
The Lord of the Rings Int
EasyLock
FileZ
AquaCalendar
Handy Zip
F-Secure Mobile Anti-Viru
Handy Weather
Pocket Player
Mobil Sözlük Lite
Smart Call Manager
F-Secure Mobile Anti-Viru
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi