Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:145 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Fresh View indir → Grafik - Resim Görüntüleyiciler

Fresh View





Fresh View Tanıtım:
Fresh View resim, ses, video gibi çokluortam dosyalarınızı görüntüleme ve bu dosyaların düzenlemesini yapabilme yeteneğine sahip olan bir görüntüleme aracıdır. Film izleme, müzik dinleme ve bir slayt gösterisi içinde resim dosyalarını görüntüleme imkanı da sunmaktadır. Bir klasör içerisindeki resim dosyalarını birtakım görüntüleme teknikleri ile gösterebilmekte, sahip olduğunuz resimleri bütününü göstermeksizin öngörüntü biçiminde(thumbnail) hızlıca görmenizi sağlamaktadır.

Bir grafik türünü diğer grafik türlerine dönüştürebilme, baskı yapmakta hatta Html albümleri oluşturmanıza imkan tanımaktadır. Yazılımın kullanımı da oldukça kolaydır. Desteklemekte olduğu dosya türleri gruplar halinde aşağıda belirtilmektedir. Yazılım tamamen ücretsizdir ve içerisinde herhangi bir zararlı bulunmamaktadır.

  • Resim Dosyası Türleri:
    Windows Bitmap (*.bmp), Windows Metafile (*.wmf,*.emf), JPEG Resmi(*.jpg,*.jpe,*.jpeg,*.jfif), CompuServe GIF Resmi(*.gif), Portable Network Grafik Resmi (*.png), Tagged Resim Dosya Türü (*.tif,*.tiff), Photoshop Resmi(*.psd,*.pdd), TrueVision Resmi(*.tga,*.win,*.vst,*.vda,*.icb), Run Length Encoded Bitmap (*.rle), Device Independent Bitmap (*.dib), GFI Fax Resmi(*.fax), Encapsulated Postscript Resmi(*.eps), ZSoft Paintbrush Resmi(*.pcx,*.pcc), Word 5.x Ekran Yakalama Resmi(*.scr), Alias/Wavefront Resmi(*.rla,*.rpf), SGI Resmi(*.sgi,*.rgb, *.rgba, *.bw), Portable Pixel Map Resmi(*.ppm), Portable Gray Map Resmi(*.pgm), Portable Bitmap Resmi(*.pbm), Autodesk Resmi(*.cel,*.pic), Kodak Photo-CD Resmi(*.pcd), Dr. Halo Resmi(*.cut), Paintshop Pro Resmi(*.psp)

  • Ses Dosyası Türleri:
    WAVE Müziği(*.wav), MP3 Müziği(*.mp3), MIDI Müziği(*.mid, *.midi, *.rmi), Vorbis Ogg Müziği(*.ogg), AIFF Müziği(*.aif, *.aifc, *.aiff), AU Müziği(*.au), ProTracker Mod Müziği(*.mod, *.mdz, *.nst, *.m15), Modül Listeleri Müziği(*.mol), Zipped Mod Müziği(*.mdz, *.s3z, *.xmz, *.itz), ScreamTracker Mod Audio (*.s3m, *.stm, *.s3z), FastTracker Mod Müziği(*.xm, *.xmz), Impulse Tracker Mod Müziği(*.it, *.itz), MultiTracker Mod Sesi(*.mtm), Octamed Mod Müziği(*.med), Diğer MOD Müziği(*.wow, *.669, *.far, *.okt)

  • Video Dosyası Türleri:
    AVI Video (*.avi), MPEG Video (*.m1v, *.mp2, *.mp2v, *.mpa, *.mpe, *.mpeg, *.mpg, *.mpv2)

  • Simge Dosyası Türleri:
    Windows Simgesi(*.ico), Windows İmleçi(*.cur), Animasyonlu İmleç (*.ani), Simge Kütüphanesi (*.icl), Açılır Dosya(*.exe), Dinamik Bağlantı Kütüphanesi(*.dll)

    Not: Tamamen ücretsiz olan bu yazılımı 11 günlük deneme sürecinin ardından kullanabilmeniz için sitesine kayıt olarak, kullanıcı adı ve şifrenizi almalısınız.



    Fresh View indir ( Download )


    İndirme Notu :Fresh View Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Fresh View program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
  •  
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    ACDSee Classic
    FocusViewer
    Exif Pilot Light
    Z-Anaglyph
    DigitalAlbums
    ABC Image Browser Trial V
    VAMP
    XnView
    TILER
    Multimedia Xplorer
    Wallpaper Juggler
    Preclick Silver Photo Org
    OurPictures Starter Editi
    PixVillage
    Flash View
    Picture Finder Pro
    Easy Thumbnail
    EZ-Pix
    Print Picture with Viewer
    ACDSee Photo Manager
    Able Photo Slide Show
    AhaView Lite
    IrfanView
    AI Picture Explorer
    IconView
    ThumbNail Viewer
    RGBLab
    DigiBookShelf 2005
    WaveL ViewPic
    Promek Resim Ustası
    Resim Gösterici
    P3dO FXplorer
    Lodos Asistan
    Alteros 3D
    MiniSlide
    Alteros Viewer
    DiaShow XP
    GGGallery
    3D Photo Browser Light
     



    Copyright © Turkindir.com

    Gizlilik Bildirimi