Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.04.2024 Şu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Foxmail indir → İnternet E-posta

Foxmail





Foxmail Editör Açıklaması:
Outlook Express benzeri ücretsiz ve mükemmel bir mail programı. Bu programla Hotmail ve Pop3 hesaplarınızı kontrol edebilir ve mail gönderebilirsiniz. Aynı anda sınırsız sayıda mail hesabı ekleyebilir ve kontrol edebilirsiniz. Şu anda pop3 servislerinin mail gönderirken istediği Authentication (smtp server üzerinden gönderirkende hesaba bağlanma) özelliği de foxmail de mevcut. Foxmail sistemi hiç yormuyor, program masaüstünde bir çubuk bırakıyor, yeni mail geldiğinde bu çubuk sizi uyarıyor ve maili gönderenin ismini, mail adresini ve mail başlığını yazıyor. Ayrıca yeni mail geldiğinde program sizi msn deki gibi uyarı penceresiyle de uyarıyor. Bu özellikler kurulumda açık durumda isterseniz bunları kapatabilirsiniz. Mail kontrolü sırasında isterseniz mailin bir kopyasını sunucuda bırakabilirsiniz. Görünüm olarak Outlook Express programına benziyor. Programı Outlook Express den ayıran en büyük özellik gelen mailleri otomatik olarak virüs taramasından geçirmesi ve virüslü mailleri sunucudan yüklememesi. Ayrıca gelişmiş spam filtresi ile istenmeyen maillerden de kurtulabilirsiniz. Aynı Outlook Express de olduğu gibi adres defterine arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz. Hem text (yazı,metin) hem de html mail gönderme özelliği mevcut. Encoding ayarları otomatik olarak Türkçe`yi tanıyor. Bu programla toplu e-mail de gönderebiliyorsunuz. Çin, Japon ve ABD li programcıların ortak yapımı. Üzerinde çok çalışılmış bir program. Ufak bir sorunda dahi yardım alabilirsiniz.

Not: Bir mail hesabı ekledikten sonra Properties/Templates den new message`ı html olarak ayarlayın. Bu özellik sayesinde farklı fontlarda gelen mailleri de okuyabilir, az bir ihtimal olsa da türkçe destekli mail gönderim ve alımında yaşanacak sorunları çözebilirsiniz. Eğer mesajlarınızın başına otomatik olarak mail adresinizin eklenmesini istemiyorsanız properties/Templates html message browserdan tüm template leri silin ve boş template oluşturun. Receive kısmından da otomatik mail kontrolünü açabilir ve bir kontrol süresi atayabilirsiniz. Ayrıca tercümeden anlıyorsanız dict klasörü içindeki İngilizce dil dosyasını Türkçe`ye çevirebilirsiniz.(En çok kullanılan mail programları arasında 3. durumda) Günümüz itibarı ile türkçe hariç bir çok dil desteği mevcut.



Foxmail indir ( Download )


İndirme Notu :Foxmail Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Foxmail program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Zixmail
Messenger Spam Block
Signature Creator
Spam Filter ISP
Mailcleaning
SpamSquash
E-Mass XP
Ella for Spam Control
DzSoft Mail Check
SpamBurner
Outlook Attachments
InBoxer Anti-Spam for Out
Ability Mail Server
E-mail Via Phone
Webmail Alert
GroupMail Free Edition
MailPerfect
Mail Bomber
MailCheck
Advanced Mass Sender
Bounce Spam Mail
EmC
Internet Ally Suite
Ace Spam Scram
IPS Spam Filter
PocoMail PE
E-mail Tarantula
SPAM Shredder
Mail Password
İlgisoft Mail Reader
Mail List Manager
E- validator
Mozilla Thunderbird (Tür
InboxSpecialist 2001
SendLater
YAMC! - Yet Another Mail
InboxShield
Ella for Spam Free
Foxmail
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi