Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Flashpaste Professional indir → Masaüstü Çeşitli

Flashpaste Professional





Flashpaste Professional Editör Açıklaması:
Flashpaste güçlü kopyala & yapıştır aracıdır. Defalarca aynı metni mi yazıyorsunuz? Ve aynı metni yazmaktan sıkılıyor musunuz? Flashpaste size yardım edebilir. Standart Windows Clipboard (pano) aracıyla kopyala yapıştır yapmak yerine bu programla çok daha kolay ve detaylı işlem yapabilirsiniz. Kod yazıcıları, program geliştiricileri ve sık sık aynı işlemi yapan kişiler için yararlı olabilecek; kolaylıkla özelleştirilebilir pratik araçlar da sunan bir kopyala/yapıştır aracıdır.

Flashpaste iki anahtar özelliğe sahiptir: Birincisi akıllı metin ekleme. E-postalar yazarken ya da belge oluştururken sık sık aynı kelime, deyimleri yazıyorsanız ve bunların sürekli yazılması sizi rahatsız ediyorsa, akıllı metin ekleme özelliğiyle artık kopyala/yapıştır yaparak kelime, deyim, adres, e-posta gibi bilgileri kolay bir şekilde hedef yazınıza ekleyebilirsiniz.

Ayrıca web geliştiricileri için de kolay kullanım sağlayabilir. Web tasarımcıları kolay bir şekilde HTML kodlarını sürekli yazmak yerine kopyala/yapıştır yapabilirler.

İkinci olarak pano geçmişi özelliğidir. Standart Windows pano yöneticisi sadece son kopyalanan metin parçalarını hafızasında tutabilirken, Flashpaste daha geniş bir zaman aralığıyla yapılan tüm kopyalama işlemlerini hafızasında tutabilir. Bu sayede daha hızlı kopyala/yapıştır yapabilrsiniz ve zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Program önce dene sonra satın al tarzında bir yazılımdır ve 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız.

Türkçe kurulum hakkında
Yama.EXE`yi kurmadan önce program kapalı olmalıdır. RAR dosya içinden çıkardıktan sonra Yama.EXE dosyasına çift tıklayıp yamayı kurun. Yama varsayılan olarak C:Program FilesFlashpastelanguage dizinine kurulur. Programı eğer başka yere kurduysanız "Gözat" tan kurulu yeri seçip oraya yükleyin. Programı açtıktan sonra "File > Options `General Options` içinde bulunan `Language` den `Turkish`i seçtikten sonra programı yeniden başlatmalısınız.

Türkçe yamayı indirmek için tıklayınız

Fiyatı: 29.95 USD`dir.



Flashpaste Professional indir ( Download )


İndirme Notu :Flashpaste Professional Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Flashpaste Professional program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
WinClock Pro
Clear Desktop
12Ghosts Lookup
Click & Go
TopDesk
Describer
300 FREE Gif Animations [
Copland Icons
Deprem
DS Clock
İkon Paketi (Gentlemen I
QuickBars
Türkü Dostları
Windows Registry Guide
1st Atomic Time
Data Erzurum
BionicSpider
İkon Paketi (Mac Icons)
News Aloud
Active WallPaper
Active Startup
Hot Key Plus
Windows Blinds BluNite S
Pc-Parent
Hava Durumu
G-Drives Vol.
TimerTime
TL`den YTL`ye Çeviri
World Of Aqua
IconPackager
Direct Folders 1.52
Yoda@Jedi İddaa Hesapla
Webshots Desktop
Google Pack
Ghost Effects
DragStrip
TurboLaunch
WebTime 2000
About Time
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi