Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

DFX for RealPlayer indir → Ses - Video Ses/Görüntü Düzenleyiciler

DFX for RealPlayer





DFX for RealPlayer Editör Açıklaması:
Bu program, RealPlayer için tasarlanmış bir eklentidir. Dijital seslerinizi heyecanlandırın. DFX, müzik dinleme deneyiminizi MP3, windows media, internet radyo ve diğer müzik dosyalarının ses kalitesini geliştirerek arttırıyor. DFX ile sanki müzik dosyalarınıza sihirli bir değnek değecek.

DFX ile bilgisayarınızın sesini, zengin stereo(çoklu ses) sistemli, mükemmel tasarlanmış bir müzik dinleme ortamına çevirebilirsiniz.

DFX kullanmanın en kısa yolu sadece standart ayarlarla DFX`i açın. Sesin ne kadar berrak olduğunu gördüğünüzde etkileneceksiniz. Eğer isterseniz ayarları kendi müzik keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

Efektler

Fidelity
Bu effekt, veri sıkıştırma algoritmaları kullanarak sesin boğuk çıkmasını sağlıyor. Böylece seste eksik olan frekans harmonileri yeniden oluşturulmuş oluyor. Harmonik restorasyon, kodlama işlemi sırasında, yüksek frekansları dikkatlice sentezleyen ve eksik hormonilerin yerine yerleştiren patent bekleyen teknoloji kullanılarak gerçekleştiriliyor.

HyperBass
Bu effekt müzik dosyalarınıza derin ve zengin bir bas ekliyor. DFX bunu yaparken dikkatlice düşük frekanslı harmonileri yeniden oluşturuyor. DFX, hoparlörlerinizin fiziksel sınırlarını zorlamadan, onlara ek yük getirmeden ve güç tüketimini arttırmadan bunu yapıyor. HyperBass, herhangi bir müzik sisteminin bas performansını gerçekten arttırıyor.

Dynamic Boost
Bu effekt, seslerinizin kalitesini bozmadan sesin iki kat daha fazla çıkmasını sağlıyor.

Ambience
Bu effekt, yerleşik hoparlörlerde veya zayıf müzik sistemlerinde eksik olan stereo ses ihtiyacını karşılıyor.

3D Surround Sound
Demo versiyonda olmayan bu özellik ise en önemli özellik. Seslerinize şaşırtıcı bir derinlik ekliyor. 3D Surround özelliği tabiri caizse sizi müziğin içine koyuyor. 3D Surround, 2 hoparlörlü sistemlerini veya küçük PC hoparlör sistemlerini genişletiyor ve zenginleştiriyor. Ayrıca bu effekt, Surround Sound sistemleriyle tam uyumludur.

Programın Kullanımı
İnnDirdiğiniz .exe dosyasını açıp gerekli kurulumu yaptıktan sonra RealPlayer`ı açın. DFX karşınızda. Ana pencerede 5 adet efekti göreceksiniz. Her efekt şiddeti 1 ile 10 arasında seviyelerle belirlenmiştir. Müzik keyfinize göre dilediğiniz ayarı yapabilirsiniz.

Kulak tırmalayan cızır cızır sesleri düzeltmek için "fidelity" efektini kullanabilirsiniz. "Ambiance" efekti ile eko yababilirsiniz. Bu efekti arttırdığınızda kendinizi konser salonunda gibi hissedeceksiniz. "3D Surround" ile müziğe inanılmaz bir derinlik ekliyor. Ses o kadar gerçek ki orkestra ile aynı ortamda olduğunuzu düşünebilirsiniz. "Dynamic Boost" ses kalitesini düşürmeden sesi yükseltiyor. "HyperBass" ise kulağınızı rahatsız etmeyen, müzik sisteminizi zorlamayan bir bas ekliyor.

DFX seslerinizi 3 modda işliyor. "Music Type I" birçok muzik sitili için tasarlanmış bir seçenek.
"Music Type II" ise birçok modern müzik tarzı için tasarlanmış. Örnek vermek gerekirse, hip-hop, dance ve modern rock gibi.
"Speech" ise radyo, film, sesli kitaplar için tasarlanmış bir işlem.

Donanımınız için 2 seçenek bulunuyor. Ses sistemleri veya normal hoparlörler için "Speakers" seçeneğini seçin. Kulaklıklarınız için "Headphones" seçeneğini kullanın.

Eğer dinlediğiniz müzik tarzına en uygun efekti bulmakta zorlanıyorsanız, DFX bu konuda da size yardımcı oluyor. "Presets" butonuna tıklayın ve DFX`in müzik tarzlarına göre önceden yüklenmiş ayarı seçin. Ayrıca kendi ayarlarınızı oluşturabilir ve kaydedebilirsiniz.

Programın arayüz desteği de mevcuttur. Programla birlikte 5 adet arayüz geliyor. Daha fazlasını isterseniz üreticinin sitesindeki arayüzlere ulaşmak için burayı tıklayınız.

Sistem Gereksinimleri
RealPlayer
Windows Me/NT/2000/XP/Vista
300 Mhz işlemci veya yukarısı
10 MB boş harddisk alanı
64 MB RAM (128 MB tavsiye edilir)



DFX for RealPlayer indir ( Download )


İndirme Notu :DFX for RealPlayer Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com DFX for RealPlayer program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
MP3-WAV Ripper
dBpoweramp Music Converte
VolumeLock
Easy Recorder
Super Mp3 Recorder Standa
MP3 to CD Maker
Blaze Audio Wave Creator
Cinematize
Acid Pro
Auto MP3 Renamer
MP3 To WAV Decoder
AVI/MPEG/RM/WMV Joiner
#1 DVD Ripper
HT Video Editor
Audio CD Maker
DFX for J. River Media Ce
MidiNotate Musician
VCDCut Pro
Super Mp3 Recorder Profes
Ant Movie Catalog
AVS Audio Utilities
Visual MP3
AV Music Morpher Gold
Ultra QuickTime Converter
Audio Playback Recorder
TMPGenc Encoder XPress
Mixxx
WavePad
DART Karaoke Studio
CD to MP3 Ripper
CombiMovie
In-Tune Multi-Instrument
Free MP3 to WAV Decoder
Tux Guitar
Tunebite
Rosoft CD Extractor Bronz
MidiNotate Composer
SONY Vegas Movie Studio +
Melody Assistant
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi