Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:145 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Demo Builder indir → Grafik - Resim Grafik - Resim

Demo Builder





Demo Builder Editör Açıklaması:
Demo Builder, yazılım ve sistemlerin nasıl çalıştığını gösteren işitme ve görme ile ilgili flash görüntülerini oluşturan bir yazma aracıdır. Yazılım, uygulama simülasyonları yaratma için son derece ideal bir yapıda olup, sunuşlar ve etkileşimli görüntüler yapmaktadır. İşlerinizde görsel olarak organizasyon için size yardımcı olmakta, yeni yazılımdaki öğretmen kullanıcılar, sistemler ve uygulamalarınız için e-öğrenme kabiliyet ve sistemlerini sağlamaktadır. Kullanımı son derece kolay ve anlaşılır bir arayüze sahiptir.

Yazılım, bir uygulamanın ekran görüntülerini alarak çalışmaktadır. Mevcut hareketleri kaydederek, bu hareketlerin bir simülasyonu oluşturması için, uygulamayı istenilen zamanda hazırlayabilmektedir. Yazılım, kendiliğinden kayıt hareketlerine sahiptir.

Herbir ekran görüntüsü, düzenleme penceresinde görsel yardımlarla kullanıcıya yol göstermekte ve istenilen nesneler ilave edilebilmektedir. Nesneleri kaydettikten sonra, birbirini izleyen zaman [sequencing for] içinde nesneleri değiştirmekte ve kullanmaktadır. Görüntüler tamamlanınca, üç farklı biçimde dosyaları dışarıya çıktı alabilmektedir [Flash(.SWF), bağımsız (Windows, Linux, Macintosh) ve resim dosyaları]. Yazılım, dosyaları e-posta yolu ile FTP veya sabit diskinize gönderebilmektedir.



Demo Builder indir ( Download )


İndirme Notu :Demo Builder Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Demo Builder program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
DVD Photo Slideshow Profe
Demo Builder
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi