Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 16.06.2024 Åžu Anda Online:144 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Aqua Bubble 2 indir → Oyun ÇeÅŸitli

Aqua Bubble 2





Aqua Bubble 2 Editör Açıklaması:
Aqua Bubble 2, su baloncuklarının fırlatılarak oynandığı oldukça zevkli bir oyun. Oyunda, baloncukları aynı renktekilerin yanına fırlatarak kısım kısım yok etmeniz gerekiyor. En az 3 topu birleştirdiğinizde yok ediliyor. Eğer aynı renkteki baloncukları eşleştirmeden yanlış yere fırlatma yaparsanız bekleyen baloncuklar gittikçe fırlatma aracına yaklaşıyor ve oyun ekranının tamamını kapladığında Game Over olarak oyun bitiyor. Oyunda Normal, Hard (Zor) ve Easy (Kolay) olmak üzere 3 zorluk seviyesi bulunmaktadır. 8 farklı bonus şekliyle eğlenceli şekilde oynayabilirsiniz. Baloncuk fırlatmak için Space veya farenin sol tuşuna, oyunu duraklatmak için P veya Pause tuşuna, oyundan hızlı çıkış yapabilmek için F10 tuşuna basmanız yeterlidir.

Oyunda 4 farklı mod bulunmaktadır. Arcade modunda standart bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyunun solundaki su seviyesi en üst noktasına ulaştığında bölüm (level) bitecektir. Panic modunda su seviyesi baloncukları fırlattıkça sürekli artıp, en üst noktaya çıktıktan sonra bitmektedir. Her bittiği zaman baloncuklar bir satır aşağı kaymaktadır. Bölümü geçebilmeniz için ekrandaki tüm topları temizlemeniz gerekiyor. Puzzle modunda karşınıza her bölümde farklı, karışık baloncuk dizileri çıkıyor. Burada 50 seviye bulunmaktadır. Bu modu geçebilmeniz için tüm baloncukları temizlemelisiniz. Arcade ve Panic modlarında olmasına rağmen bu modda bonus bulunmamaktadır. Recolor modunda ise oyunu daha hoş şekilde oynayabilir, bonuslar kazanabilirsiniz. Ayrıca, oyunun arka planında şelaleler bulunmaktadır. Sol kısımda ise atış yapılan toptan sonra gelecek top gözükmektedir.

Options (Ayarlar) bölümünden baloncuk şeklini, oyunun tam ekranda oynanıp oynanmayacağını, oyun, müzik ve su sesini, vuruş aracının duyarlılığını ayarlayabilirsiniz.

Not : Oyunun bu deneme sürümünde ilk birkaç bölüm, sadece 4 bonus ve 60 dakika kullanım limiti bulunmaktadır. Bu kısıtlamalardan kurtulmak için $19.95 ödeyerek satın almalısınız.



Aqua Bubble 2 indir ( Download )


İndirme Notu :Aqua Bubble 2 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Aqua Bubble 2 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
ZiNc
Magic Inlay
Elvis
CCS64(Commodore64 EmulatÃ
Aqua Bubble
Coca-Cola Beach Bar
Fantasy Tetrix
Flower Field
Jigsaw Flowers
Ping2Pong
Smoke Attack Two
Star Defender
Feeding Frenzy
Monkey Lander
FlatOut
PacMan
PengaPop
E-gon
Arkanoid for Win32
Tiny Cars
Gunner
Arcade Pool 2
High Seas Solitaire
Solitaires
LawnMower
Vortiball
Antix
Cheating-Death Client
Chuzzle Deluxe
Best Friend
Tap a Jam
Little Fighter 2 Characte
Mummy Maze Deluxe
Oil Cap Pro
Dwarves - Back for Treasu
Jump n Bump
Save The Sheriff
Spider Collection
Tetris Oyunu
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi