Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.04.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Carom3D indir → Oyun Spor

Carom3D





Carom3D Editör Açıklaması:
İşte sizi bilgisayar başına çivileyecek harika bir oyun daha: Carom3D. Oyunumuz eşsiz bir bilardo simulasyonudur. Yani gerçeğiyle aradaki tek fark elinizde bilardo sopası yerine fareyi tutuyor olmanızdır.

Carom3D ister aynı bilgisayarda çift kişi, ister internet üzerinden dünya çapında oynanabilir. Oyunumuzun grafik açısından oldukça gerçekçi olduğunu belirtmeliyim. Zaman zaman kendinizi resmi bir turnuvada hissedebilirsiniz. Ancak sizlere tavsiyem fare ve klavye kontrolüyle ilgili biraz pratik yapmanız olacaktır. Daha sonra kendinizi oyuna kaptırdığınızda bir daha ayrılmak istemeyeceksiniz. Özellikle maçlarda galip geldikçe rütbenizin arttığını görmek mutlaka tatmanız gereken bir duygu.

Oyunumuz 4 farklı oyun modu ve 8 adet bölümden oluşmakta. Yani tamamiyle kendi zevkinize göre oyunlar kurabilir ve dilediğiniz şekilde oynayabilirsiniz. Özellikle internet üzerinden oynarken aynı sunucuda bulunan dostlarınızla sohbet edebilir ve "invite" seçeneği ile kendi oyununuza davet edebilirsiniz. Bunun yanında kişileri oyundan atma, konuşmalarını engelleme, o an hangi sunucuda olduğunu öğrenebilme gibi birçok seçeneği de kullanabilmeniz mümkün.

Oyunumuzdaki kamera açıları tek kelimeyle kusursuz olarak tasarlanmış. Yani en mükemmel vuruşları gerçekleştirmeniz için birçok bakış açısı seçeneğiniz olacak. Bu da Carom 3D`nin oyun anlayışının ne kadar gerçekçi olduğunu gözler önüne sunmakta.

Carom 3D bu saydıklarımızın yanında sizlere oynadığınız oyunları kendi vidyo formatında kaydedip daha sonra izleme imkanı da sunuyor. Bunun için ana menüdeki "replay" seçeneğine basıp kayıtlı oyunları taramanız yeterli. Vidyoları izlerken oyunun oynandığı kamera açılarına bağlı kalmak zorunda olmadığınızı da belirtmeliyim.

Neoact firması oyunumuza tek bir müziğin yeterli olduğunu düşünmüş ve en uygununu seçmiş bulunmakta. Bunu bir eksi olarak görmekten ziyade oyunun konsantrasyonunu olumlu şekilde etkilediğini düşünmemiz daha doğru olur.

Ayrıca firmamız oyunumuzun yeni sürümüne bir de ek olarak internet oyunlarında faydalanabileceğiniz 2 dereceli zorluk değiştirme seçeneği eklemiş bulunmaktadır. Bu sayede rakibiniz ile kendi seviyelerinize göre maçlar yapabileceksiniz. İstediğiniz seviyedeki oyuncuları da rahatlıkla bulabileceksiniz.

Oyunumuzu eğer internet üzerinden oynamak isterseniz ücretsiz bir ID NO`su ve şifrenizin olması gerekmektedir. Bu şekilde oyunun kurulu olduğu her bilgisayarda ID numaranız ve şifreniz sayesinde oyuna kaldığınız yerden devam edebilmektesiniz. Eğer bir ID NO`nuz yoksa ana menüde "Start" seçeneğine basarak bir sunucu seçip, ardından da "Sign Up" tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Ya da hiç zahmetsiz buradan ücretsiz bir şekilde kaydolup ID numarası ve şifrenizi alabilirsiniz. Eğer isterseniz buradan da oyunumuzun 43.7 MB`lık muhteşem tanıtım vidyosunu innDirebilirsiniz.

Carom 3D 640x480, 800x600 ve 1024x768 çözünürlüklerinde 16 ve 32 renk paletlerini desteklemektedir. Bunun yanında en güzel yanı ise düşük sistemlerde dahi yüksek performans sağlayabilmenizdir. Size önerebileceğimiz minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir:
Pentium MMX 160,
8 MB 3D ekran kartı,
16 MB bellek,
45 MB sabit disk alanı.

NOT: Oyunu oynayabilmeniz için sisteminizde Direct-X6.0 ya da daha üst bir sürümü kurulu olmak zorundadır.

Carom3D her an geliştirilen profesyonel bir oyun olmasının yanında tamamen ÜCRETSİZ`dir. Yani asla bir kısıtlamayla karşılaşmayacağınıza emin olabilirsiniz. Mutlaka denemelisiniz. İyi eğlenceler...



Carom3D indir ( Download )


İndirme Notu :Carom3D Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Carom3D program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Football Manager 2007 Gol
3D Live Pool
Voleybol
Fifa 2005 Demo
Total Pro Basketball 2005
F1 Racing
Football Manager 2008 Gol
Tiger Woods PGA Tour 2004
Speed Racer
Santa Ski Jump
Tennis Elbow
Kaptan Tsubasa WorldStars
Football Mogul 2007
NBA Inside Drive Trial
3D Mini Golf
Creative Racing
Mini Golf
Tuxracer (Windows)
QuickSnooker
Speed Demons JetSkee
GoofBall
Beach Slam 2 Pro Beach Vo
Cars: The Videogame
Test Drive
Comic Kicker Euro 2000
Football Manager 2008 Gol
NHL
Table Tennis Pro
World Cup Manager 2002
Surf`s Up
Volley Balley
Crazy KeepUps
FIFA 06
Garden Golf
Snooker147 & Poolster
Multimedia Pool
Footy
Astro Rally
Fast Break College Basket
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi