Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.04.2024 Şu Anda Online:147 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Bir İşlem indir → Zeka Bir İşlem

Bir İşlem





Bir İşlem Editör Açıklaması:
Üreticiden: Eskilerde TRT`de yayınlanan bir "Bir kelime, bir işlem" adlı programdan esinlenerek hazırlanmış bir matematik oyunudur. Size verilen tüm sayıları ve işlemleri kullanarak, rastgele üretilen hedef sayıya ulaşmanız ya da en yakın sonucu bulmanız gerekmektedir.

Televizyonda yayınlanan programdan tek farkı daha önce kullanıdığınız sonucu tekrar kullanabilmenizdir. Programın rastgele ürettiği sayıları 30 saniye içinde aklınızda ya da programda yerleştirin, daha sonra 30 saniyelik süre dolunca size 20 saniyelik bir cevap süresi verilecektir. Bu sürenin sonunda sonuç butonunda kalan sayı sonuç olarak alınacaktır ve kazanıp kazanmadığınız bu sayıya göre belirlenecektir.

Oyunu bekleme moduna aldığınız zaman her şey gizlenir ve duraklar. Siz devam et butonuna basana kadar süre ilerlemez ve sayılar ve işlemler görünmez.

Son güncelleme
Kullanılacak sayı olarak 0 verme hatası giderildi.



Bir İşlem indir ( Download )


İndirme Notu :Bir İşlem Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Bir İşlem program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Bir İşlem
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi