Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:165 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo Photo Optimizer indir → Grafik - Resim Düzenleyiciler

Ashampoo Photo Optimizer





Ashampoo Photo Optimizer Editör Açıklaması:
Ashampoo Photo Optimizer, bir resim düzenleme yazılımıdır. Temel işlevi sahip olduğunuz dijital fotoğrafların görüntü kalitesini arttırmaktır. Üstelik yazılım bu işlevi tek bir fare tıklaması ile gerçekleştirebilmektedir. Fotoğraflarınızın kalitesini iyileştirebilmesinin yanı sıra; dijital fotoğrafları sağa ve sola çevirme desteğine de sahiptir.

Kullanımı oldukça kolay olan yazılım, dahili Türkçe dil desteğine de sahiptir. Yapmanız gereken yazılımı sisteminize kurduktan sonra çalıştırmak ve ardından görüntü kalitesinde iyileştirme yapmak istediğiniz fotoğrafların bulunduğu klasörü yazılımın sağ üst köşesinde bulunan "Aktif Klasör" alanından seçmektir. Bundan sonrası zaten çocuk oyuncağı!

Yazılımla yapmış olduğunuz iyileştirme işleminden memnun kalmazsanız, "Optimizasyonu Geri Al" düğmesine tıklayarak fotoğrafınızı eski haline döndürebilirsiniz. Ayrıca yazılımla toplu halde iyileştirme işlemi yapabilir ("Hepsini Optimize Et"), yine toplu halde yaptığınız iyileştirme işlemini geri alabilirsiniz ("Tüm Optimizasyonu Geri Al").

Ana menü üzerinde iyileştirme yapmak istediğiniz fotoğrafı ileri-geri düğmelerini kullanarak seçin, ardından "Optimize Et" düğmesi ile işlemi gerçekleştirin, işlemden memnun kalırsanız "Kaydet" düğmesi ile iyileştirme işlemini kaydedin. İşte hepsi bu kadar!

Not 1: Ashampoo Photo Optimizer yazılımını 10 gün boyunca hiçbir işlem yapmadan, tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz. Yazılımı 20 gün daha, yani toplamda 30 gün ücretsiz ve tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilmeniz için ise; buraya tıklayarak ücretsiz deneme anahtarı almanız gerekmektedir.

Not 2: Deneme süresi bittiğinde yazılımı kullanmaya devam etmek isterseniz 14.99 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.



Ashampoo Photo Optimizer indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo Photo Optimizer Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo Photo Optimizer program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Recolored
Cartoon Maker
FotoBatch
DXF Sharp Viewer
Photo-Brush
Batch Image Resizer
Inkscape
Digital Photo Resizer
Characterizer
ImageForge PRO
MySharedPhotos Uploader
Graphic Converter 2003
PhotoMix
Pop-a-BMP-to-ICO
Multiple Image Resizer .N
AnyToJpeg
Business Card Studio
Image Puzzler
PicPick
iCorrect EditLab Pro
SWiSHpix
FastStone Photo Resizer
ZPaint
Photobie
Corel Paint Shop Pro
AZ Icon Editor
Xtreme Converter
FxFoto Standard Edition
PixBuilder Studio
Pic2Pic Pro
Business Card Designer Pl
Ashampoo Photo Commander
Batch Picture Resizer
Screen Beagle
Image Force Pro
Visual Photo++
Pop-a-Color Value
Webwizzard-Gallery
Portable PhotoFiltre Free
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi