Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo Burning Studio indir → Araçlar CD - DVD Araçları

Ashampoo Burning Studio





Ashampoo Burning Studio Editör Açıklaması:
Ashampoo Burning Studio kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır. Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan yazılım daha sonradan yazdırmış olduğunuz medyalar üzerinde güncelleme işlemini de yaptırabilmektedir. Yani isterseniz sıfırdan bir cd, dvd veya blu-ray disk yazdırabilir, isterseniz de bu disklerin üzerine daha sonradan ekleme yapabilirsiniz.

Veri yazdırma işlevinin yanısıra sisteminizdeki mevcut dosya ve klasörleri yedekleme ve almış olduğunuz bu yedeği geri yükleme imkanı da sunan yazılım bu işlemlerini de yalnızca birkaç kolay aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Müzik dosyaları üzerinde de neredeyse gerekli olan tüm işlemleri yapabilmektedir. Bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarından seçmiş olduklarınızla bir ses cd`si oluşturabileceğiniz gibi mp3 veya wma biçimindeki müzik dosyalarınızı cd, dvd, blu-ray diskler üzerine yazdırabilirsiniz. Müzik cd`lerini ripleyerek sabit sürücünüz üzerinde seçmiş olduğunuz bir alana da kaydedebilme seçeneğini de sunan yazılım bu işlemlerini gerçekleştirmek için hiçbir eklentiye gereksinim duymamamaktadır.

Müzik dosyalarında göstermiş olduğu başarıyı video dosyalarında da göstererek vcd ve svcd biçiminde filmlerinizi yazdırmanıza, bilgisayarınızda bulunan film dosyalarını cd, dvd ve blu-ray disklere kaydetmenize, hazır video klasörlerinizi kullanarak video dvd`ler oluşturmanıza imkan tanımaktadır.

Ashampoo Burning Studio yazılımı elinizdeki cd, dvd ve blu-ray diskleri birebir kopyalama işlevini de başarılı biçimde gerçekleştirmektedir. Cd ve dvd`lerin imajlarını alabilme, imaj dosyalarını yazdırma gibi önemli bir özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır.

Yeniden yazılabilir medyalarınızı silme ihtiyacınız için de kullanabileceğiniz yazılım, bir bilgisayar kullanıcısının bu alanda yapmak istediği her şeyi yapabilmesini sağlamaktadır.

Not1: "Settings> Languages> Türkçe> OK" yolunu izleyerek yazılımı tekrar açmanız Türkçe kullanmanız için yeterli olacaktır.

Not2: 40 günlük deneme sürümünü kullanabilmeniz için gerekli olan kodu buraya tıklayarak ilgili alana e-posta adresini yazmanız sonucunda elde edebilirsiniz.



Ashampoo Burning Studio indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo Burning Studio Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo Burning Studio program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Daemon Tools
Cheetah CD Burner
ImTOO DVD Creator
AutoPlay Media Studio
Lavavo DVD Ripper
Autorun Architect
5star Game Copy
Cd Collection
DVD Cover Print
Super DVD Copy
SubViewer
WinX DVD Author
CD-Menusystem
Free Easy CD DVD Burner
Power CD DVD Recovery
Drop2CD
Sun CD/DVD Burner
PowerISO
Autorun.inf Maker
Magic DVD Copier
CloneDVD
Nero 7 Lite (Türkçe)
Cdr Label
FinalBurner PRO
CDBurnerXP Pro
WinISO
AutoRun Wizard
Oront Burning Kit 2 Basic
One-click CD/DVD Writer
DP CD DVD Burner
CDMenu Small Edition
Ultimate CD/DVD Burner
DVDXPlatinum
ISO Buster
Easy DVD Clone
Print Designer GOLD
Visual MP3 CD Burner
FinalBurner FREE
Nero (İngilizce)
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi