Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:168 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Arial CD Ripper indir → Ses - Video Ses/Görüntü Dönüştürücüler

Arial CD Ripper





Arial CD Ripper Editör Açıklaması:
Arial CD Ripper, ses CD`lerinizi farklı formatlara çevirerek bilgisayarınıza kaydemenize yarayan bir çeviri programı. Ses CD`lerinizi bu program sayesinde bir çok farklı formatta ve kalitede bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz.

Desteklediği çevirme formatları;
>> MP3 (MPEG-1 Audio Layer III)
>> WAWE (Waveform Audio)
>> OGG (Ogg Vorbis)
>> FLAC (Free Lossless Audio)
>> APE (Monkey`s Audio Lossless)

Programdaki CDDB (Compact Disc Data Base) özelliği sayesinde internette arama yaparak parçalarınız hakkında geniş bilgi edinebilirsiniz.

Id3 Tag özelliği sayesinde parçalarınızın sanatçı, albüm, şarkı isimlerini düzenleyebilir ya da programın otamatik olarak bu bilgileri veritabanı sayesinde belirlenmesine izin verebilirsiniz. Ayrıca bu özellik sayesinde sadece ses CD`lerinizin içindeki değil bilgisayarınızın içinde bulunan MP3 bilgilerinizide düzenleyebilirsiniz.

Programın ana penceresinde bir çok farklı müzik arasından bazılarını seçerek normalde çevireceği formattan farklı formatlara çevirebilirsiniz ya da tek bir tıkla istediğiniz müzik formatına anında dönüştürme yapabilirsiniz.

Arial CD Ripper ile dönüştürme yapılacak müzikleri belirlediğiniz taktirde onları formatlarını çevirmeden önce veya çevirdikten sonra kendi medya oynatıcısında çalmanıza olanak tanır.

Arial CD Ripper her türlü çoklu ortam CD`sini destekler ve sorunsuz olarak çalışır.

Arial CD Ripper ile dönüştürme yapacağınız formatı seçemediğiniz durumlarda otamatik olarak kendinin format belirlemesine izin verebilirsiniz bu durumda dönüştürmek istediğiniz ses CD`sinin formatına göre program kendiliğinden en iyi formatı seçecek ve standar olarak bunları dönüştürecektir.

Arial CD Ripper`ın ana pencersi oldukça şık ve parçaları rahatça seçebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Programı kullanmak için çok deneyimli olmanızı gerektirmez, rahatlıkla ana pencere üzerindeki şekillere bakarak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Program açıkken CD taktığınızda bu CD`yi görmesi için programı tekrar açıp kapatmanıza gerek duymadan ana pencere üzerindeki "Refresh" tuşuna tıklayarak CD sürücülerinizi kontrol etmesini ve bunların içindeki parçalarınızın listelenmesini sağlayabilirsiniz.

CDDB özelliğinde programın içinde iki farklı veritabanı sitesi eklenmiştir, parçalarınızın isimlerini, numaralarını, sanatçılarını, albümlerini bunlar sayesinde bulabilir. Bunlara ek olarak bu format sitelerine bir yenisini eklemek isteseniz kendinizden rahatça ekleyebilirsiniz.
Programın ana penceresi oldukça açık bir şekilde müziklerinizin kaynak sürücüsünü, kaynak sürücüde dosyanın yerini, parçanın boyutunu, parçanın yeni formatta kopyalanacak yerini ve hangi formattan, hangi formata kopyalanacağını göstermektedir.

Arial CD Ripper`ın özellikleri bu kadarla sınırlı değil sadece ses CD`lerinizin formatlarını çevirmekle kalmaz desteklediği her türlü formatıda birbirine çevirebilir.

Arial CD Ripper tüm bu özellikleri ve daha fazlasını başarıyla gerçekleştirebilmektedir. Ancak özelliklerini kullanım kısıtlamalı olarak kullanabiliyorsunuz.

Arial CD Ripper`ın tüm bu özelliklerini sınırsız kullanabilmek için 30 YTL ödemeniz gerekmektedir. Programın özellik kısıtlamalı sadece 4 parça dönüştürme ile sınırlıdır.



Arial CD Ripper indir ( Download )


İndirme Notu :Arial CD Ripper Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Arial CD Ripper program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
AxVideoConvert
DVD-toSVCD
ImTOO DVD Ripper
VCDGear (MacOS )
Avi2Dvd
GoldWave
Essential MP3 Player
Cool Video Converter
Allok RM RMVB to AVI MPEG
VCDGear (Linux)
Allok 3GP PSP MP4 iPod Vi
Exe to Avi
YeoSoft Text to MP3 Speak
AVI MPEG WMV RM to MP3 Co
TMPGEnc Plus
Sveta Portable Audio
RM To AVI VCD SVCD DVD MP
Kingdia DVD Ripper
Acala 3GP Movies Free
MP3 Lister
WMV to AVI MPEG DVD WMV C
Total Movie Converter
Ashampoo BurnYa! AudioCD
Allok QuickTime to AVI MP
Sceneo Vcopy Free
Magic Swf2Avi
1Click DVDTOIPOD
Easy CD Extractor
All Media To Mp3 Converte
Allok AVI to DVD SVCD VCD
DVDx
Simple MP3 Player
Yasa MPEG/AVI to VCD/DVD/
Total Audio Converter
Cool CD Ripper
Audio MP3 Recorder Wizard
Apex Video Converter Pro
AVOne - AVI to DVD/VCD/SV
AVI Maker
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi