Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:194 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Aqua Bubble 2 indir → Oyun Çeşitli

Aqua Bubble 2





Aqua Bubble 2 Editör Açıklaması:
Aqua Bubble 2, su baloncuklarının fırlatılarak oynandığı oldukça zevkli bir oyun. Oyunda, baloncukları aynı renktekilerin yanına fırlatarak kısım kısım yok etmeniz gerekiyor. En az 3 topu birleştirdiğinizde yok ediliyor. Eğer aynı renkteki baloncukları eşleştirmeden yanlış yere fırlatma yaparsanız bekleyen baloncuklar gittikçe fırlatma aracına yaklaşıyor ve oyun ekranının tamamını kapladığında Game Over olarak oyun bitiyor. Oyunda Normal, Hard (Zor) ve Easy (Kolay) olmak üzere 3 zorluk seviyesi bulunmaktadır. 8 farklı bonus şekliyle eğlenceli şekilde oynayabilirsiniz. Baloncuk fırlatmak için Space veya farenin sol tuşuna, oyunu duraklatmak için P veya Pause tuşuna, oyundan hızlı çıkış yapabilmek için F10 tuşuna basmanız yeterlidir.

Oyunda 4 farklı mod bulunmaktadır. Arcade modunda standart bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyunun solundaki su seviyesi en üst noktasına ulaştığında bölüm (level) bitecektir. Panic modunda su seviyesi baloncukları fırlattıkça sürekli artıp, en üst noktaya çıktıktan sonra bitmektedir. Her bittiği zaman baloncuklar bir satır aşağı kaymaktadır. Bölümü geçebilmeniz için ekrandaki tüm topları temizlemeniz gerekiyor. Puzzle modunda karşınıza her bölümde farklı, karışık baloncuk dizileri çıkıyor. Burada 50 seviye bulunmaktadır. Bu modu geçebilmeniz için tüm baloncukları temizlemelisiniz. Arcade ve Panic modlarında olmasına rağmen bu modda bonus bulunmamaktadır. Recolor modunda ise oyunu daha hoş şekilde oynayabilir, bonuslar kazanabilirsiniz. Ayrıca, oyunun arka planında şelaleler bulunmaktadır. Sol kısımda ise atış yapılan toptan sonra gelecek top gözükmektedir.

Options (Ayarlar) bölümünden baloncuk şeklini, oyunun tam ekranda oynanıp oynanmayacağını, oyun, müzik ve su sesini, vuruş aracının duyarlılığını ayarlayabilirsiniz.

Not : Oyunun bu deneme sürümünde ilk birkaç bölüm, sadece 4 bonus ve 60 dakika kullanım limiti bulunmaktadır. Bu kısıtlamalardan kurtulmak için $19.95 ödeyerek satın almalısınız.



Aqua Bubble 2 indir ( Download )


İndirme Notu :Aqua Bubble 2 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Aqua Bubble 2 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Catch The Sperm
Bahisli Yarış
Gobstopper Gobbler
Happynand Advantures-XMas
Moorhuhn - foots of Bush
A Snake`s Life
Pipe Down 3D
Gunner 2
Pacman 3000
E-gon
CubIQ
Snowball Fight
Dave Gnukem
Barnyard Invasion
Pac Pc
Flashman
Dragon Unpacker Türkçe
Big Money Deluxe
Insaniquarium Deluxe
Sylvester & Tweety
Wave Ball Root Revision
Antix
Trapshoot
Big Head 2
Cannon Blast
Rick Dangerous Revenge
Bomb The World
Tetorganizer
Cheating-Death Client
Avalon Deluxe
Rocket Duel
Cat A Pult
Freedom Force vs The Thir
Lemonade Tycoon
Fashion Cents
Versatile Commador Emulat
Smoke Attack
Bomberman
Icy Tower
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi