Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.04.2024 Şu Anda Online:145 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Adobe Photoshop CS2 indir → Grafik - Resim Düzenleyiciler

Adobe Photoshop CS2





Adobe Photoshop CS2 Editör Açıklaması:
Adobe Photoshop CS güncellendi. Resim düzenleme yazılımları içinde bir endüstri standardı haline gelen Adobe Photoshop bu sürümünde fotoğrafçılık sektöründeki gelişmelere parelel yeni özelliklerle donatılmış.
Adobe firması dijital fotoğrafçılığın gelişimini göz önünde bulundurarak Dijital fotoğraf düzenlemeleriyle ilgili seçenekleri eklemiş yazılıma.
Önceki sürümlerinde file browser olarak bulunan seçenek Adobe Bridge adını almış. Görselliği ve işlevselliği geliştirilmiş. Resimleri toplu olarak küçük boyutlarıyla inceleyebileceğiniz bu menüde, resimleri yorum ekleme, dosya bilgilerini görme, etiket ekleme, slayt olarak izleme vb bir çok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Dijital fotoğraf makinelerinde noise (kirlilik) olarak adlandırılan olumsuzluk özellikle az ışıklı ortamlar ve gece çekimlerinde kaçınılmaz. Photoshop yeni sürümünde bunu da düşünmüş ve filtreler menüsünde bulunan noise filtresine “reduce noise” seçeneğini eklemiş. Bu seçeneği kullanarak fotoğrafınızdaki kirliliği en aza indirmeniz mümkün. Dijital fotoğraf makinenizin objelere odaklanma sorunları nedeniyle oluşan perspektif hataları ve fotoğraf bulanıklığıyla ilgili düzenlemeler içinde yine filtreler menüsünde bulunan “distort” filtresinden “lens correction” seçeneğini kullanabilirsiniz. Önceki sürümlerde “healing brush” adı verilen ve resim hatalarını gidermek için sıklıkla başvurduğumuz araca “spot healing brush” olarak daha etkili özelliklere sahip olan yeni bir seçenek eklenmiş. Resim düzenleme yazılımları içinde bir standart haline gelen kırmızı göz giderme aracı da Photoshop’un yeni sürümüne eklenmiş. Birkaç fare tıklamasıyla başarılı sonuçlar elde edebiliyorsunuz.
Katmanlarda çoklu kontrol, clone aracı gibi çalışan fakat daha duyarlı özelliklere sahip olan “vanishing point” kolaylaştırılmış (“İmage warp”Bir resmi bir nesneye dolama örneğin bir vazoya) menüleri ve çalışma alanlarını özelleştirmede daha fazla seçenekler Photoshop’un yeni sürümünde karşımıza çıkan özellikler. Daha önceki sürümlerinde sıklıkla karşılaştığımız Türkçe yazı tipi desteği sıkıntısı da bu sürümde giderilmiş.
Photoshop aracılığıyla yapabilecekleriniz hayal dünyanız ile sınırlı. Adobe Photoshop resim düzenleme yazılımları içindeki tartışmasız üstünlüğünü yeni sürümüyle birlikte pekiştirmiş görünüyor. Programı bütün fonksiyonlarıyla 30 gün süreyle kullanabiliyorsunuz.



Adobe Photoshop CS2 indir ( Download )


İndirme Notu :Adobe Photoshop CS2 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Adobe Photoshop CS2 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
ASCII Art Machine
PhoTags
ACDSee Power Pack
Photoscape
Photo Play
AMI GIF Construction Set
CadStd Lite
InAlbum
PicPick
MySharedPhotos Uploader
JPGVideo
Resize Pilot
HyperSnap
AVD Graphic Studio
Blaze ImgConvert
ViewMinder Express
Deformer
Photo Builder Platinum
ArtRage
Portable PhotoFiltre Free
NaturePainter Digital Can
Xtreme Importer
Image Force Pro
ImageConverter Plus
Batch Picture Protector
FrameFun
ArcSoft PhotoStudio
Gif Colour Mapper
Tux Paint
PhotoBlender
LView Pro
Xtreme Converter
Able Batch Converter
Picture To Go
IRedSoft Image Resizer
Icon Collector Graphics E
IconArt
FotoSlate
Just Wallpaper
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi