Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:154 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

1x Flash View indir → Ses - Video Ses/Görüntü Oynatıcılar

1x Flash View





1x Flash View Editör Açıklaması:
Bu program ile her türlü *.swf uzantılı Flash filmi rahatlıkla izleyebileceksiniz. Programda ayrıca bir liste mevcut, oynatmak istediğiniz Flash filmin adresini girerek o Flash filmin listeye eklenmesini sağlayabilir, daha sonra çift tıklayarak izleme moduna alabilirsiniz.

Program temel olarak her Flash filmi oynatabilir, ister Macromadia Flash yazılımıyla oluşturulmuş olsun, isterse başka bir Flash film yaratıcısıyla oluşturulmuş olsun program mutlaka Flash filmi görüntüleyecek ve oynatacaktır.

Programa yerleştirilen bir de oynatma listesi mevcuttur. Bu liste sayesinde izlemek istediğiniz Flash filmleri sıraya koyabilir ve sıranızı oluşturduktan sonra sırasıyla veya kendi çift tıklamanızla oynatılmasını sağlayabilirsiniz.

Programda diğer Flash film oynatıcılarına nazaran birkaç tane de medya oynatıcı kontolü vardır. Bunlar; Oynat, Duraklat, Durdur, İleri/Geri Sar. Bu tür kontroller Flash film oynatıcılarında az görülmüştür, özellikle ileri geri sarma özelliği kullanıcıya büyük yardım sağlamaktadır, diğer oynatıcılarda olduğu gibi kaçırdığı bir bölümü tekrar izlemek için en baştan izlemesi gerekmeyecektir. Ayrıca duraklatma kontrolü oynatılmakta olan görüntüyü ve sesi durdurur, diğer incelenen oynatıcılarda duraklatma özelliği kullanılmak istendiğinde görüntünün durduğu ancak sesin durmadığı gözlenmiştir.

Program sisteminize kurulurken kendini *.swf uzantılı Flash filmlerine atamaktadır, böylece programı çalıştırmadan direk olarak bir Flash filme çift tıkladığınızda programla birlikte açılarak oynatılacaktır.

Program bu özelliklerinin yanı sıra filmin kaç sahneden oluştuğunu gösterir, ayrıca bu sahnelerden kaçıncısını görmekte olduğunuzu da izleyiciye görüntülemektedir.

Eğer diğer bölümleri kaldırmak ve sadece oynatıcıyı görmek isterseniz tam ekran kontrolü sayesinde Flash filmi tüm ekranınızı kaplayacak biçimde izleyebilirsiniz.

Program ayrıca Flash kullanılarak yapılmış oyunları da desteklemektedir.

Program ile bilgisayarınızda kayıtlı olan Flash filmleri izleyebileceğiniz gibi web ortamında bulunan ve bulunduğu yolu (örn. http://www.siteadresi.com/flash/film.swf) bildiğiniz filmleri de listeye ekleyerek izleyebilirsiniz.

Programın oynatma listesine Flash film eklemek için menüde bulunan "Listeye Ekle" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Yenilikler:
Program üreticisinin çıkarttığı 1x serisine uyarlanmıştır.
Programda bulunan bazı hatalar giderilmiştir.
Programa ait olan simge (icon) yenilenmiştir.



1x Flash View indir ( Download )


İndirme Notu :1x Flash View Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com 1x Flash View program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
All Media Show
Media Player Classic (Ev
Cliprex Lite Video Player
ViPlayer
Pod Player
nDVD
Zoom Player Professional
Toplu Film İzleme
YamiPod
Thomson mp3 PRO
Axel Player Türkçe
Ace Divx Player
Twins Video Player
AudioPLUS MP3 Player
Able Video Snapshot
WinDVD Recorder
Zoom Player WMV Professio
Total Player
dBpowerAMP Audio Player
1337player (Türkçe)
Easy CD
CoolSpeech
Axialis MediaBrowser
Rach 3 Reloaded (Winamp A
FLV Player
CDWizzard
CSPlayer
Mercury Audio Player
JetAudio Basic
Kjofol Mp3 Player
SqrSoft Limiter
Ace Media Player
4Front Headphones
Shuffler III
Media Player
Music Mp3 Player X
Koolplaya (Türkçe)
NostraDivX Player
ShowShifter
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi