Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 03.05.2024 Şu Anda Online:163 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Photo Combiner indir → Grafik - Resim Düzenleyiciler

Photo Combiner





Photo Combiner Editör Açıklaması:
Photo Combiner, iki ya da daha fazla resmi karıştırarak artistik çalışmalar oluşturabileceğiniz bir program. Arkaplana beğendiğiniz bir resmi koyup, diğer resmi de bunun üstüne ekleyerek bu farklı resimlerden oluşacak ilginç çalışmalar yapabilirsiniz.

Resimler üzerinde döndürme, çevirme, yeniden boyutlandırma, çerçeve ekleme ve değişik konumlandırma; arkaplana çoklu-efekt, doku ve kabartı da ekleyebilirsiniz.

Foreground (Önplan) ve Background (Arkaplan) bölümlerinden resimler seçerek çalışmaya başlayabilirsiniz. Önplan efekt bölümünden B&W (Siyah&Beyaz), Color (Renk), Color Filter bölümünden değişik efektler ekleyebilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz. Ayrıca araç çubuğunda bulunan `Transparent (Saydam)` kısmından saydamlık ayarını düzenleyebilirsiniz. Önplan maskeleme (foreground mask) bölümünden resim üzerine çeşitli maskeler kurabilirsiniz. Aynı şekilde arkaplan efektleri de (kabartı, grileştirme, farklı doku, dikey ve yatay kanallar) ekleyebilirsiniz. Frames (Çerçeveler) bölümünden de çok ilginç, değişik, hoş, çarpıcı, güzel resim çerçeveleri ekleyebilirsiniz.

Çok büyük, sistem kaynaklarını aşırı tüketen ve çoğu özelliğini kullanmayacağınız programlara oranla oldukça başarılı ve daha kolay bir program.

Yaptığınız bu çalışmayı JPG, BMP ve WMF olarak kaydedebilirsiniz. Bu çalışmaları yazdır tuşuyla yazdırabilir, duvar kağıdı olarak kurabilir, e-postayla sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza yollayabilirsiniz.

Program JPG, JPEG, BMP, WMF, EMF, GIF türündeki dosyaları açabilir. Programa dışarıdan önplan ve arkaplan için resimler ekleyebilirsiniz.

Programın lisanslı fiyatı ise 27$`dır.



Photo Combiner indir ( Download )


İndirme Notu :Photo Combiner Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Photo Combiner program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Anark Studio
PhotoZoom Pro
Graphics Converter Pro
JPGVideo
Ace Poster
Opanda PhotoFilter
Digital Photo Resizer
RotateJPG
AVD Graphic Studio
Photo Watermark
Able Batch Converter
LView Pro
ArtBorders
PhotoSEAM
TinyStone Web Album
Neat Image
Corel Paint Shop Pro
Electric Shoebox
PhotoMeister Professional
ThumbNailer
VCW VicMan`s Photo Editor
Picture To Go
KnocKout Logo Creator
FrameFun
Image Broadway
FotoPrint
The GIMP
Album Creator Pro
The Panorama Factory
Jasc WebDraw
Image Analyzer
BeesWees
Photo Suit
Helicon Filter
FindGraph
SWiSHpix
Batch It!
PictureMoreZ
Watermark Factory
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi