Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 14.05.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Voleybol indir → Oyun Spor

Voleybol





Voleybol Editör Açıklaması:
Bu oyun sayesinde bildiğiniz voleybol`u evinize taşıyabilirsiniz. Oyun 2 kişi ya da 1 kişi olarak oynanabilme seçeneklerinin yanı sıra dilerseniz bir kişiyi otomatik oyuncu olarak atayarak bilgisayarınıza karşı oynayabilirsiniz, zorluk seviyeleri olarak kolay, normal ve zor seçenekleri de oyuna başlamadan tarafınızdan seçilebilmektedir. Ayrıca dilerseniz oyuncunuzun rengini mavi ya da yeşil olarak belirtebiliyorsunuz.

Oyunun ayarlarına girerek dilerseniz topun havadayken yere düşüş hızını ve oyuncular zıpladığında yere düşüş hızını belirtebilirsiniz, buna yer çekimi diyemiyoruz; çünkü oyuncu ve topun düşüş hızı tam tersi bir şekilde biri hızlı biri yavaş şeklinde ayarlanabiliyor. Oyunun genel oynanış hızını değiştirebileceğiniz gibi dilerseniz oyun ayarlarından bunun sistemin özelliklerine göre otomatik belirlenmesini sağlayabilirsiniz.

Oyunda oynayacak kişilerin isimlerini ayarlar bölümünden değiştirebiliyorsunuz. Bu sayede oyuna biraz daha renk katmış olursunuz. Ayrıca oyunu tam ekranda oynayabileceğiniz gibi küçük erkranda da oynama özelliğini ayarlar bölümünden değiştirebilirsiniz.

1. oyuncunun oynaması için gerekli klavye tuşları: W zıpmala, A geri gelme, D ileri gitme.
2. oyuncunun oynaması için gerekli klavye tuşları: Yukarı ok zıplama, sola ok geri gelme, sağa ok ileri gitme.

Oyun oyunculardan birisi 25. sayıyı atıncaya kadar sürüyor ve 25. sayıyı atan oyuncu maçı kazanıyor ve kupa resmi kazananın köşesinde beliriyor.

Oyunda topun ve oyuncuların gölgelendirmesi de yapılmış, zıpladığınız yüksekliğe göre gölgenin boyu ve göründüğü yer de değişiyor, aynen bu özellik top için de geçerli. Bu özellik oyuna gerçekçilik kazandırmış ve göze hoş gelen bir durum.

Ayrıca top çok yükseğe çıktığında görünmeme sorununu çözmek için ekranın en üstünde bulunan ok işaretine bakabilirsiniz. Ok işareti nereyi gösteriyorsa top o an oraya hizalı durumda demektir. Böylece yüksekten gelen top olduğunda şanssızlık sonucu karşı oyuncuya sayı vermemiş oluyorsunuz.



Voleybol indir ( Download )


İndirme Notu :Voleybol Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Voleybol program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
FIFA 06
Football Manager 2007 Gol
Ski Racing 2005
xrSoccer
Fifa 2004 Demo
Fujigolf
Microsoft Baseball 2001
Wild Wheels
Pro Evolution Soccer 6
UEFA Euro 2004
Fifa 2002
Cars: The Videogame
Table Tennis Pro
Turbo Sliders
FIFA 2007
Bowling
Tournament
Need for Speed Carbon
Creative Racing
Side Pocket
Comic Kicker Euro 2000
HoboSoccer 2
Microsoft Golf`99
GTI Racing
Football Manager 2008 Gol
Sensible Soccer 2006
Super Pool
GoofBall
Beach Slam 2 Pro Beach Vo
3D Mini Golf
Multimedia Pool
Boom Volleyball
Skidoo
Cue Club
NHL
Gutterball Bownling 3D
NHL
Football Manager 2006 Str
Speed Racer
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi