Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 04.05.2024 Şu Anda Online:163 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Cappy indir → Grafik - Resim Çeşitli

Cappy





Cappy Editör Açıklaması:
Cappy bir ekran görüntüsü yakalama programıdır. Ekranda yakaladığınız bir bölgenin resmini anında, Microsoft PowerPoint, Word ya da Excel`e gönderebilir. Program BMP, JPG, GIF, PNG olarak yakalanan resimleri kaydeder ve bunları e-postayla gönderebilir, yazdırabilir, panoya kopyalayabilir ya da resim düzenleme programlarına yollayabilir.

Cappy programıyla bir bölgeyi ya da tüm ekranı yakalayabilirsiniz. Program 10 özel şekil içerir. Dikdörtgen, elips, çember, kare, yuvarlatılmış dikdörtgen, üçgen, altıgen, sekizgen gibi. Yakalanan resmi belli açıyla döndürebilir, çevirebilir, ölçekleyebilir, rengini tersine çevirebilir ve siyah beyaz hale getirebilir. Program sayesinde ayrıca yakalanmış resme isteğe bağlı olarak tarih, zaman ya da adınızı damgalayabilirsiniz. Birçok özel arkaplan ve kenarlık eklenebilir.

Masaüstündeki kısayolundan ya da sistem tepsisine yerleşen simgesine (saatin yanı) sağ tuşla tıkladığınızda program açılır ve yakalama ekranı devreye girer. Tam ekran, belli bölge ya da bir şekli yakalamak için `Capture Screen` tuşuna basmanız yeterli olur.

Yakalanan resimler PowerPoint`e, Word`e, Excel`e ya da bilgisayarda kurulu diğer programlara yollanabilir. Cappy, PowerPoint`e gönderilmiş çalışmalar için otomatik bir sunum; bir Word belgesi ya da Excel tablosu oluşturabilir. PowerPoint içinde açılmış bir resim için çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz.
Programın ayarları içinden arkaplan rengi, kullanıcı adı, yazı tipi, yakalama şekli (diktdörtgen, elips, çember gibi), resim düzenleme ve işleme, resimleri damgalama (tarih, zaman, tarih-zaman, kullanıcı adı gibi) gibi düzenlemeler yapabilirsiniz.

Programı 14 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Programın lisanslı fiyatı ise 15$`dır.



Cappy indir ( Download )


İndirme Notu :Cappy Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Cappy program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Mr. Captor
RapidCaps
Gadwin PrintScreen
Business Card Designer Pr
123 Flash Image Extractor
ColorPicker
Open Clip Art Library SVG
Icon2Text
1-More Watermarker
Context ThumbView
1-More PhotoManager
WebAlbumWizard
Windows Media Player 9 Se
Open Clip Art Library PNG
Cover Commander
Fast Photo Renamer
Ashampoo Magical Snap
Text to Pic Creator
Grapher
Capture
Instant ThumbView
Rikisoft EasySnap
Capture Eze Pro
ACS Capture
PCB Elegance (Limited)
Texture Maker
Ace WINScreen
Screen Hunter Pro
HoverSnap
Picture Library
Captura
Video Decompiler
Rikisoft EasySnap Pro
Print DeskTop
WSnap
Encrypt Text in Picture
Alice for Mac
CapSnapper
Color Wheel Expert
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi