Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 03.05.2024 Şu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo Magical Defrag indir → Araçlar Sistem Araçları

Ashampoo Magical Defrag





Ashampoo Magical Defrag Tanıtım:
Ashampoo Magical Defrag, bir disk birleştirme yazılımıdır. Windows işletim sistemi üzerinde veriler sabit diske belli bir plan dahilinde yazılmazlar. Bir dosyaya ait veriler sabit diskin farklı alanlarına yazılabilir. Bu durumdan bilgisayar performansı olumsuz yönde etkilenir. Çünkü işlem yapılacağı sırada o işlemin yapılabilmesi için gerekli veriler diskin farklı alanlarından çağrılır.

Windows`un kendisine ait bir disk birleştirme aracı da mevcuttur fakat Ashampoo Magical Defrag çok daha gelişmiş bir araçtır. Önce sabit diskinizin bölümlerini inceleme ile işe başlayan yazılım, sabit disk üzerindeki boş, parçalanmış ve birleşik durumda olan alanları tespit etmektedir. Ardından da parçalanmış olan alanları birleştirme işlemine geçmektedir.

Yapmanız gereken sabit diskinizde birleştirilmek üzere bölümlü alanları seçmek ve yazılımın birleştirme işlemini bitirmesini beklemektir. Yazılımı kullanırken herhangi bir işlem yapmamanız gerekmektedir. Birleştirme işlemi bittiğinde çok daha iyi çalışan bir sisteme sahip olduğunuzu göreceksiniz. Çünkü bu işlemle rastgele disk üzerine yazılan veriler artık toplanmış olacaktır ve verdiğiniz komutlara sistem çok daha hızlı tepki verecektir.

Yazılım Windows Vista işletim sistemi için yeniden tasarlandığından yazılımı Windows Vista üzerinde de kullanabilirsiniz.

Not : Yazılımı herhangi bir işlem yapmadan, 10 gün boyunca ücretsiz ve tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz. Bu süreyi 30 güne uzatabilmek içinse buraya tıklayarak e-posta adresinizi girmeli ve Ashampoo firması tarafından size gönderilecek olan iletideki bağlantıya tıklayarak ücretsiz kayıt kodunun içinde bulunduğu yeni bir e-posta iletisini almalısınız. Bu iletideki ücretsiz kayıt kodunu kullanarak yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz ve tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz.



Ashampoo Magical Defrag indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo Magical Defrag Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo Magical Defrag program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Diskeeper Trialware
MEMORyAL
Index.dat Suite
ShutDownPro
TestCPU
OEM Logo Manager
MetaBench
TweakSEC
Paragon Drive Backup Prof
Dr. Hardware 2006
LinkTAB
RamBooster
Diskeeper Lite
WinOpenLocker
IPv6
XP Tools
HDD Regenerator
Cacheman
Sweepi
Xteq GetOSVersion
WinBoost
Okoker Disk Cleaner
Windows Product Key Viewe
StartupList
mmCARD Recovery
EVEREST Ultimate Edition
Windows Script (2000 & XP
7Tools Partition Manager
Memmax
Paragon CD-ROM Emulator
Auslogics System Informat
HWiNFO32
XP TCP/IP Repair
CPUCooL
CPU-Z
Good Sync
Remove
Fresh UI
RAMpage
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi