Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 14.05.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Cappy indir → Grafik - Resim Çeşitli

Cappy





Cappy Editör Açıklaması:
Cappy bir ekran görüntüsü yakalama programıdır. Ekranda yakaladığınız bir bölgenin resmini anında, Microsoft PowerPoint, Word ya da Excel`e gönderebilir. Program BMP, JPG, GIF, PNG olarak yakalanan resimleri kaydeder ve bunları e-postayla gönderebilir, yazdırabilir, panoya kopyalayabilir ya da resim düzenleme programlarına yollayabilir.

Cappy programıyla bir bölgeyi ya da tüm ekranı yakalayabilirsiniz. Program 10 özel şekil içerir. Dikdörtgen, elips, çember, kare, yuvarlatılmış dikdörtgen, üçgen, altıgen, sekizgen gibi. Yakalanan resmi belli açıyla döndürebilir, çevirebilir, ölçekleyebilir, rengini tersine çevirebilir ve siyah beyaz hale getirebilir. Program sayesinde ayrıca yakalanmış resme isteğe bağlı olarak tarih, zaman ya da adınızı damgalayabilirsiniz. Birçok özel arkaplan ve kenarlık eklenebilir.

Masaüstündeki kısayolundan ya da sistem tepsisine yerleşen simgesine (saatin yanı) sağ tuşla tıkladığınızda program açılır ve yakalama ekranı devreye girer. Tam ekran, belli bölge ya da bir şekli yakalamak için `Capture Screen` tuşuna basmanız yeterli olur.

Yakalanan resimler PowerPoint`e, Word`e, Excel`e ya da bilgisayarda kurulu diğer programlara yollanabilir. Cappy, PowerPoint`e gönderilmiş çalışmalar için otomatik bir sunum; bir Word belgesi ya da Excel tablosu oluşturabilir. PowerPoint içinde açılmış bir resim için çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz.
Programın ayarları içinden arkaplan rengi, kullanıcı adı, yazı tipi, yakalama şekli (diktdörtgen, elips, çember gibi), resim düzenleme ve işleme, resimleri damgalama (tarih, zaman, tarih-zaman, kullanıcı adı gibi) gibi düzenlemeler yapabilirsiniz.

Programı 14 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Programın lisanslı fiyatı ise 15$`dır.



Cappy indir ( Download )


İndirme Notu :Cappy Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Cappy program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Cam2pc
Instant ThumbView
ScreenRip
Capturemation
Greeting Card Designer
Print Screen
Color Wheel Expert
FastStone Capture
Mr. Captor
Open Clip Art Library SVG
Cover Commander
DotColor
Portable FastStone Captur
Magic Gallery
Rikisoft EasySnap
Alice for Mac
1-More PhotoManager
Capture Eze Pro
Grapher
Çizim Yapma Programı -
WSnap
123 Flash Sound Extractor
123 Flash Image Extractor
Icon2Text
ACS Capture
Encrypt Text in Picture
CapSnapper
Print DeskTop
The Logo Creator
Capture
Surfer
Text to Pic Creator
Graph Paper Maker
Rikisoft EasySnap Pro
Screen Capture Master
Small Business Publisher
Ashampoo Magical Snap
FreeDesktop
Fast Photo Renamer
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi